Setari Cookie-uri

Cum sa te imbraci la un restaurant de 5 stele

Tinuta de 5 stele pentru un restaurant de 5 stele – ce & cum sa porti

Elegant si politicos este sa fii mereu imbracat bine. Fie ca iesi la mici cumparaturi, fie la birou, fie la o plimbare prin parc. Cu atat mai mult, e indicat sa fii “la patru ace” atunci cand trebuie sa fii prezent la un eveniment “black tie” , la o ocazie speciala sau la un cocktail sofisticat, intr-un restaurant de 5 stele.

Pentru ca nu de putine ori au existat dezbateri (in cercurile fashionistelor) legate de dress-code-ul pe care noi, femeile, trebuie sa-l respectam atunci cand onoram un eveniment, intr-un restaurant scump, astazi iti povestim putin despre tinuta ideala. Nu ne referim aici la acele restaurante care iti impun cateva reguli stricte (Nu doar domnii trebuie sa aiba sacou la ei!), ci la localurile de fine dining care impun prin prestanta un stil sofisticat, elegant, pretios.

Nu e necesara o rochie de seara, de eveniment special – decat atunci cand e vorba de nunta, botez, petrecere! In schimb e necesara o rochie de cocktail im-pe-ca-bi-la! Un model de calitate, cu finisaje de exceptie “bate” volanele, texturi stralucitoare si decupajele sexy.

Citește și:

Rochie neagra - 559 lei

Te sfatuim sa alegi lungimea midi sau pana la genunchi. Si te sfatuim sa fie un model cu maneci, nicidecum cu decolteu adanc sau strapless. La fel de bine, te sfatuim sa eviti texturile si materialele transparente. O croiala feminina si eleganta e tot ce ai nevoie!

Asa cum domnii sunt obligati sa poarte jacheta sau sacou si cravata, doamnele trebuie sa aiba un sal, o jacheta sau un blazer elegant, in completarea rochiei.

Sacou - 153,99 lei

Pantofii cu toc, cu calapod elegant sunt piese importante din acest dress-code. Fie o pereche kitten-heel, fie un model stiletto, fie o pereche de botine pe glezna, e important sa eviti platforma grosolana si sa alegi varful fin, nici foarte ascutit, dar nici rotund.

Stiletto - 99 lei

Pantofi crem - 904 lei

Botine rosii - 319,90 lei

La fel, o geanta-plic sau un clutch elegant, fin, fara a fi opulent este geanta perfecta. Evita pliurile, texturile satinate sau aplicatiile si decoratiunile prea aglomerate.

Citește și:

Plic negru - 109,99 lei

Plic crem - 619 lei

Gama de bijuterii trebuie sa se incadreze in aceeasi linie clasica, eleganta, fara a epata, fara a fi prea mult sau prea putin. Un ceas ladylike, sau un colier fin, o bratara delicata pe incheietura sau o pereche de cercei chic, la alegere.

Colier auriu -79 lei

Ceas auriu - 708,90 lei

Set de cercei - 24,99 lei

Bratara aurie 47,99 lei

sursa foto prima pagina pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.