Setari Cookie-uri

Asa mama, asa fiica! Cum va asortati in ziua de Craciun

Vrei sa fii cea mai buna prietena a fiicei tale, dar si un exemplu bun de urmat? Atunci invat-o sa aleaga hainele cu bun gust si sa faca cele mai reusite combinatii vestimentare!

Ca si mama, iti doresti sa ai o relatie apropiata cu copilul tau, mai ales daca este fata si vrei sa iti calce pe urme, adica sa devina o femeie puternica si independenta.

Vrei sa fie cuminte, sa invete bine si sa fie descurcareata, sa fie placuta de toata lumea si sa faca intotdeauna cele mai bune alegeri.

Pana atunci, insa, ii poti transmite pasiunea ta pentru haine si bijuterii, incaltaminte si genti, pentru tot ce inseamna si este frumos si cu bun gust.

In zilele deosebite, obisnuieste-o sa va alegeti impreuna hainele si sa va asortati astfel incat sa fiti cel mai invidiat cuplu mama-fiica.

Am si eu cateva idei din care te poti inspira pentru mult asteptatea sarbatoare de Craciun.

Rochii elegante

Daca vrei ca fetita ta sa creasca o domnisoara eleganta, imbrac-o cu rochite si fustite inca din primii ani.

Eu am fost obisnuita sa port treninguri si pantaloni lungi, iar acum, la aproape 30 de ani, continui sa ma imbrac in blugi indiferent de ocazie (mai putin la nunti si bacheturi).

Citește și:

In ziua de Craciun, indiferent daca ramaneti acasa sau aveti o masa rezervata la un restaurant, imbracati-va amandoua in rochii elegante in aceeasi nuanta.

Rochii elegante

Rochie cu volanase: 249 lei

Rochie pentru fetite: 59,90 lei

Aplicatii brodate

Hainele cu broderie ne duc cu gandul la traditiile romanesti, asta insemnand ca nu putem ramane indiferente in fata lor.

Chiar si in ziua de Craciun poti alege sa porti impreuna cu fetita ta bluze cu imprimeuri brodate, care duc cu gandul la ia romaneasca.

Eu personal am gasit prin zestrea mamei bluze, batiste, prosoape si tablouri din panza cu diferite modele brodate, de la scrisuri la peisaje si personaje.

Bluze cu broderie

Bluza alba cu broderie: 79 lei

Tricou alb cu broderie: 95 lei

Aspect lacuit

Cum spuneam, copiii sunt atrasi de tot ce nu este obisnuit.

Vor alege intotdeauna cele mai tipatoare culori si cele mai stralucitoare/lucioase obiecte si articole vestimentare su de incaltat.

Citește și:

Prin urmare, pune o vorba buna la Mos Craciun ca sa va lase amandurora sub brad cate o pereche de ghete cu aspect lacuit pentru vizita pe care o veti face la bunici in ziua de Craciun.

Ghete de iarna

Ghete pentru fetite Tommy Hilfiger: 549,90 lei

Ghete negre pentru femei: 139 lei

Accente stralucitoare

Sarbatorile de iarna inseamna iubire, cadouri, culoare, veselie si stralucire. Iar copiii au o atractie deosebita pentru hainutele si incaltamintea sclipitoare.

Alege pentru tine si pentru fiica ta haine cu inserii stralucitoare, cum sunt aceste doua fuste dragalase.

Daca consideri ca nu mai esti la varsta la care sa porti fuste scurte, nu uita ca exista si varianta midi.

Mama si fiica: Fuste cu accente stralucitoare

Fusta tul pentru fetite: 59,90 lei

Fusta midi cu sclipici: 74 lei


Nu uita sa te inspiri si din articolul: "Cuplul perfect de Craciun: 3 tinute mix & match pentru voi doi"!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.