Setari Cookie-uri

11 modele de pantofi pentru noaptea de Anul Nou

Pantofii super-sexy care vor dansa toata noaptea de Anul Nou. 3, 2, 1 - descopera-i!

Sigur ai de gand sa dansezi. Sa te distrezi. Sa intri in Noul An cu dreptul, cu zambetul pe buze si cu paharul sus. Si sigur iti amintesti acele momente cand o pereche de pantofi te-au torturat atat de rau, incat ai uitat sa te simti bine, nu-i asa?

Am adunat pentru tine cele mai chic 11 perechi de incaltaminte pe care sa nu o simti la petrecerea de Revelion. Pana la urma, singura ta grija trebuie sa fie sa nu ratezi nicio melodie pe care sa dansezi, sa te simti bine, sa razi, sa savurezi un pahar de sampanie si o felie de tort, si sa nu ratezi “3,2,1 La multi ani!” prinsa fiind in ochii lui. Iata deci, 11 modele de pantofi, sandale si pumps pe care si el le va aprecia in noaptea de Revelion:

1. Sandalele pretioase cu aplicatii stralucitoare – pietre, aplicatii stralucitoare – pot adauga un plus de sofisticare.

Sandale pretioase - 139 lei

Citește și:

2. In noaptea de Revelion, cu cat esti mai sexy, cu atat mai bine! O rochie neagra, simpla poate deveni “vedeta” alaturi de o pereche de sandale cu franjuri si toc inalt.

Sandale cu franjuri - 109 lei

3. Tot la capitolul sandale, daca alegi o rochie cu volane sau dintr-o textura dominanta – cu paiete, de exemplu – poti alege barete fine, negru si detalii fine.

Sandale negre 119 lei

4. O pereche de sandale tip botina imbina perfect utilul cu placutul, decupajele sexy su calapodul “de dans” tinandu-ti bine glezna, astfel ajutandu-te sa nu simti cei peste 8 centimetri de toc.

Sandale botina - 298 lei

5. Trecem usor-usor catre pantofi si pumps si-ti propunem un model de pumps peep-toe, nude, cu ceva aplicatii pretioase – catarama aurie sau pietre stralucitoare.

Pantofi nude - 177 lei

6. Iti vindem un pont – un model de pantofi cu toc, cu linie clasica, intr-o textura lucioasa, metalica poate fi incaltamintea de care ai nevoie sa fii stralucitoare. Si-n plus, ii poti purta si dupa petrecerea de Anul Noul, casual sau la birou.

Citește și:

Pantofi clasici - 212 lei

7. Tot la capitolul pantofilor pe care ii mai poti purta la alte ocazii sau in tinute casual ori office, iti propunem sandalele nude, cat mai basic si pantofii stiletto dintr-un material de efect – de tip croco sau snake skin.

Pantofi visinii - 59,90 lei

Sandale nude - 263,99 lei

8. Pentru un look glamour desavarsit, un model de pumps peep toe cu un toc decorativ este exact ce ai nevoie sa atragi toate privirile.

Pantofi cu toc auriu - 319 lei

9. Daca vrei sa fii fashion-diva si sa te simti confortabil, atunci pantofii cu toc kitten, intr-o nuanta electrica a la anii ’80 sunt clar alegerea ta!

Pantofi cu toc mic - 299,99 lei

10. Rochia aceea de petrecere, rochia aceea fabuloasa din catifea sau paiete, cu insertii din dantela, piele, rochia aceea cu spatele gol, decolteul adanc sau cu slitul acela “revelator”, ei bine, rochia aceea “cere” o pereche de sandale cu glitter si barete legate pe glezna.

Citește și:

Sandale cu glitter - 249,90 lei

sursa imagine prima pagina: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.