Setari Cookie-uri

3 outfit-uri calduroase de iarna

Nu te lasa descurajata de ce spun oamenii de la meteo! Inarmeaza-te cu un pulover gros, un palton calduros, o pereche de ghete imblanite si o sa treci cu brio peste ninsoare, ploi si vant.

Ca sa te bucuri de vremea racoroasa pe care atat de mult o asteptam in toiul verii, nu e nevoie sa dispui de un sifonier plin cu pulovere, helanci, dresuri groase si alte articole vestimentare pe care le iei pe dedesubtul gecii.

Important este sa ai piesele principale si sa le combini intre ele.

Eu iti voi prezenta trei outfit-uri cu care sa infrunti vremea rece in functie de ocazie.

Cojocul

Cojocul este piesa vestimentara salvatoare atunci cand vrei sa iesi fugind pe usa pentru ca nu mai ai timp la dispozitie.

Iar daca el este alegerea, afla ca il poti asorta atat la o tinuta casual, formata din blugi si ghete cu talpa joasa, cat si la o tinuta care include pantofi eleganti.

Un joc foarte important il joaca si puloverul, care trebuie sa fie si el ceva mai calduros.

Outfit de iarna casual

Cojoc: 219,90 lei, Blugi skinny: 120 lei

Pulover lung: 69,90 lei, Ghete de piele: 350,90 lei

Citește și:

Paltonul

Paltonul este o piesa eleganta. Chiar daca de cativa ani se poarta moda paltonului asortat cu adidasi/tenisi, eu ti-l recomand intr-un outfit elegant.

Paltonul este cel mai potrivit pentru atunci cand vrei sa porti rochie pe timp de iarna. In aceasta formula, adaposteste-ti picioarele intr-o pereche de ghete din piele si pune la gat un fular moale.

Outfit de iarna

Rochie bej: 257 lei, Fular Dorothy Perkins: 64,99 lei

Ghete din piele: 269 lei, Palton din lana: 305 lei

Geaca

Cand stii ca ai multe drumuri de facut sau zapada si gheata te impiedica sa porti incaltaminte cu toc, combina o geaca lunga si calduroasa cu o pereche de bocanci.

Ca sa pastram outfit-ul urban, adaugam o salopeta de blugi si un pulover pe gat.

Outfit de iarna

Geaca lunga: 379,90 lei, Salopeta denim: 219,90 lei

Pulover pe gat: 129 lei, Bocanci crem: 116,90 lei


Astea sunt cele trei tinute gandite de mine. Din ele poti extrage piesele principale care iti vor asigura caldura toata iarna.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.