Setari Cookie-uri

Vrei sa fii diva pe partie intr-un costum de schi la iarna?

Vrei sa fii diva pe partie intr-un costum de schi la iarna? Am cautat cele mai tari haine si acceorii online!

De fiecare de data cand ma gandesc la schiat sau la vacantele de iarna pe partie, ma gandesc la Rachel din Friends si al ei “Shoop, shoop”. Poate si pentru ca Rachel era pe langa practicanta acestui sport de iarna si o mare fashionista. Si probabil pentru ca nu-mi imaginez lasatul stilului acasa, atunci cand pleci la munte in vacanta de iarna. Da, si atunci cand esti pe partie si schiezi!

Asa ca, am cautat tot ce s-a gasit intersectia dintre stil si schi, si am alcatuit o selectie cu cele mai chic costume de schi, demne de titulatura de dive ale zapezii. Si pe langa, am pus si cateva accesorii la fel de atragatoare, in completarea echipamentelor sportive. Shoop, shoop si shop, shop:

1. Pantalonii de schi sunt, fara doar si poate caldurosi, impremeabili si confortabili, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie doar asta! Ei pot fi la fel de chic precum cei mai sexy jeans boot-cut! Iata cateva modele frumoase, de etalat pe partie:

Citește și:


Pantaloni negri - 564 lei

Pantaloni rosii simpli- 219 lei

Pantaloni cu imprimeu - 1175 lei

Pantaloni rosii - 389,99 lei

2. Daca te gandesti sa-ti iei geaca ta cea pufoasa si calduroasa pe partie, faci o greseala! Geaca special conceputa pentru schi este pe langa o pufosenie ce tine de cald si foarte lejera si usoara. Daca te gandesti sa-ti iei o simpla geaca de schi si uiti de “aspectul chic”, atunci iar faci o mare greseala! Asa ca, iata cum sa nu gresesti!


Jacheta de schi cu imprimeu - 3231 lei

Jacheta de schi albastra - 299 lei

Jacheta de schi alba - 1429 lei

3. Pentru ca suntem de parere ca stilul se vede dar mai ales se simte, in ceea ce priveste “echipamentul” de partie, purtat in secrete pe dedesubt, alegem tot piese de lenjerie sau haine termale demne de o diva! Nu se face schiul, asa oricum!

Bluza cu guler - 115 lei

Citește și:

Sutien sport - 110 lei

Pantaloni - 117 lei

4. Si pentru completarea costumului de schi “diva style”, nu puteam sa uitam de incaltamintea si de accesoriile extrem de chic.


Ghete de iarna - 145 lei

Boot snowboard 719 lei

Cizme cu model floral - 399 lei

Casca - 649 lei

foto prima pagina: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.