Setari Cookie-uri

10 rochii de Revelion pentru gravidute

Noi stim cum sa fii cea mai sexy viitoare mamica la petrecerea de Anul Nou!

In noaptea de Revelion trebuie sa stralucesti! Desigur, pe tine te ajuta si minunata burtica si straluciarea pe care o are orice viitoare mamica in aceasta perioada. Dar stim sigur ca vrei sa te simti bine, sa fii sexy, sa fii eleganta si frumoasa in noaptea dintre ani.

Asa ca, astazi, am cautat pentru tine, draga graviduta, cele mai frumoase modele de rochite de purtat de Anul Nou. Croieli lejere, in care sa te simti bine, in care sa nu sesizezi trecerea timpului, in care sa dansezi. Texturi pretioase care te vor invesmanta. Si detalii sexy, pentru ca tu sa fii cea mai frumoasa viitoare mamica.

1. Rochie cu detalii din dantela

Poarta aceasta rochie cu incaltaminte in contrast – poate pantofi cu toc, intr-o culoare tare sau sandale aurii ori argintii.

Rochie neagra - 184,99 lei

2. Rochie cu imprimeu

O rochie cu pattern floral precum aceasta poate fi evidentiata de doua bratari – cate una pe fiecare mana – si o pereche de cercei-candelabru.

Citește și:

Rochie cu pattern - 204,99 lei

3. Rochie rosie

Rochia rosie nu are nevoie de prea multe artificii vestimentare. Un clutch auriu si pumps nude si esti gata.

Rochie - 259,99 lei

4. Rochie princess

Daca alegi o croiala princess, cu rochie tip sirena, atunci ai nevoie de accesorii si bijuterii elegante si pretioase. Pentru un decolteu atat de larg, iti recomandam sa ai parul prins si sa adaugi doar o pereche de cercei sexy.

Rochie princess - 349 lei

5. Rochie maxi

O rochie lunga nu trebuie sa fie mulata si nici neagra, ca sa fie de ocazie. Un model croit amplu, flu-flu, cu pliseuri, atat de chic in acest sezon, e tot ce ai nevoie pentru noaptea de Revelion.

Rochie lunga - 469 lei

6. Rochie din catifea

Vrei sa fii cu adevarat pretioasa si sofisticata? Atunci alege o rochie din catifea. Intrucat atat textura cat si culoarea sunt puternice, alege accesorii cat mai fine.

Citește și:

Rochie din catifea - 164,25 lei

7. Rochie cu broderie din dantela

Rochita cu talie Empire, cu broderie din dantela pe piept e ideala. E comoda, e sexy si e intr-o culoare soft, delicioasa. Un clutch, pantofi sau sandale cu toc kitten si un blazer elegant si esti gata de petrecere.

Rochie - 264,99 lei

8. Rochie alba

Rochia de seara poate fi si alba. Un model baby-doll precum acesta straluceste alaturi de un colier masiv – astfel centrul de interes cuprinde decolteul si bustul, ajutat si de funda de pe rochie.

Rochie alba - 429 lei

9. Rochie cu croiala lejera

Daca sarcina nu este tocmai avansata, poti alege o rochie croita lejer, usor cambrata, cu volane delicate. O astfel de rochie devine “panza” ideala de etalat bijuterii si accesorii.

Rochie - 117 lei

10. Rochie cu cordon

Tot la capitolul rochiilor ce ies in evidenta cu ajutorul accesoriilor si al bijuteriilor ce o completeaza, se situeaza si acest model midi de rochie cu cordon. Poart-o cu botine si un colier la baza gatului.

Citește și:

Rochie - 124, 99 lei

foto prima pagina: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.