Setari Cookie-uri

Mereu la moda: haine din tulle

Nu-i asa ca si tu iti doresti sa te simti ca o adevarata fashionista intr-o fusta midi din tulle, exact ca tipele pe care le urmaresti pe Pinterest si Instagram?

Daca am dreptate, atunci materialul acesta iti este dedicat cu drag!

Am facut o lista cu modele absolut superbe, de poveste, de fustite, rochite, bluzite si chiar body-uri din acest material fin si elegant.

Fusta cu talie inalta

Imi plac fustele din tulle pentru ca le pot purta cu o pereche simpla de tenisi si un tricou banal intr-o zi oarecare.

Tinuta se poate schimba rapid intr-una de ocazie imediat ce inlocuiesc tenisii cu niste sandalute finute sau pantofi cu toc.

Fuste din tul: fusta midi nude

Fusta Artista: 108,50 lei

Bluza cu sutien

Daca esti o femeie lipsita de inhibitii, nu o sa ai probleme sa iesi pe strada imbracata in aceasta bluza din tulle cu bustiera.

Pentru ca look-ul tau sa fie decent si cu bun gust, in partea de jos poarta blugi cu talie inalta sau salopeta.

Bluze din tul: bluza cu sutien

Bluza Mango: 89 lei

Body din tul si dantela

Ups! Ce avem noi aici?! Un body extrem de provocator pentru seri deosebite sau... pentru o simpla zi in care vrei sa te simti bine in pielea ta.

Citește și:

Avantajul body-ului este ca il poti purta ca pe o bluza sexy la intalnirea cu iubitul (atentie! am zis iubitul, nu la prima intalnire cu barbatul de care esti indragostita) sau la o sesiune de shopping.

Body-uri: body din dantela si tul

Body: 149 lei

Haine de club

Hainele din tulle pe cat de finute par, pe atat de indraznete sunt. Nu ma refer aici la fuste, ci la bluze, camasi si body-uri.

Nu-ti recomand sa te imbraci cu o bluza transparenta la locul de munca, ci sa o pastrezi pentru un eveniment la care se cere o tinuta excentrica sau o simpla iesire in club. Atunci vei fii atractia serii!

Haine din tulle

Body dantela si tulle: 129 lei

Camasa cu buline: 149 lei

Bluze negre din tulle

Bluza din tulle se poate asorta cu orice alt articol vestimentar si orice pereche de pantofi doresti sa porti.

Daca vrei sa obtii un look elegant, chiar office, pune bluza din tulle in aceeasi tinuta cu pantalonii drepti, cu talie inalta, din stofa.

Citește și:

Pentru serile petrecute alaturi de prieteni pe ringul de dans, am gasit o bustiera divina! Te sfatuiesc sa o porti cand in gasca care te insoteste se regasesc cel putin 3 barbati.

Bluze din tul Bluza cu maneci lungi: 59 lei

Bustiera: 89 lei

Fuste tulle

Ai toate sansele sa te simti ca o adevarata balerina intr-o fusta din tulle roz.

De fapt, nu conteaza culoarea, insa nuantele de roz parca te poarta in povestile cu papusi Barbie si printese din castele.

Intr-o o zi obisnuita poarta-o in combinatie cu pantofi casual/sport, iar pentru un eveniment deosebit, alege sa o asortezi la o pereche de pantofi stiletto. O sa te simti fabulos!

Fuste din tul

Fusta roz Chi Chi London: 244,99 lei

Fusta roz pal: 139,99 lei

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.