Setari Cookie-uri

Pijamale lungi pentru seri racoroase

O pijama lunga din bumbac, eleganta si fina, te poate face sa te simti deosebita intr-o noapte aparent banala.

Este simplu: hainele pe care le porti iti pot influenta starea de spirit, chiar daca este vorba de o simpla pijama. Ideea este ca trebuie sa arati bine chiar si atunci cand dormi daca vrei sa te trezesti binedispusa si increzatoare.

Materialul, culoarea, imprimeul si parfumul unei pijamale te pot face sa te simti ca un personaj de poveste, personajul principal din filmul tau preferat.

Pijamale lungi

Pijama bumbac: 108 lei, Pijama eleganta: 187 lei, Pijama denim: 120 lei

Mai mult, stii si tu deja ca altfel savurezi o cafea, un ceai sau o ciocolata calda si citesti o carte cand stai ghemuita in canapeaua confortabila, imbracata intr-o pijama din material placut la atingere si calduros.

Pijamale dama

Pijamale gri: 84,99 lei, Pijamale cu buzunar: 94,99 lei, Pijamale mesaj: 119,99 lei

Chiar si povestile spuse in compania celor mai bune prietene sau un film vizionat impreuna cu iubitul sunt invaluite in magie cand pijama pe care o porti te face sa te simti bine in pielea ta. Nu ti-ai dat seama de asta pana acum?

Citește și:

Pijamale dama

Pijama cu buline: 249 lei, Pijama bicolora: 189 lei

Iar daca obisnuiesti sa pierzi ore bune de somn din cauza insomniei, tot intr-o pijama gasesti solutia... si o cana cu ceai linistitor.

Pijamale groase

Pijamale fluturi: 139,99 lei, Pijamale Triumph: 139,90 lei, Pijamale cu urechi: 154,99 lei


Pe tine ce haine, ganduri sau tabieturi te fac sa adormi cu zambetul pe buze?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.