Setari Cookie-uri

Rochii tip pulover de purtat iarna aceasta

Rochia-pulover... sau puloverul tip rochie, este tot ce ai nevoie pentru o tinuta eleganta in toiul iernii.

Ne suparam pe iarna pentru ca ne forteaza sa purtam haine multe si groase, insa vina nu ii apartine ei in totalitate, ci si noua, pentru ca, din comoditate, refuzam sa acordam mai multa atentie outfit-urilor de iarna.

Cautam o pereche de blugi pe care sa o asortam cu bocancii, un maiou, o bluza de corp si un pulover pe gat care sa ne tina de cat de cat de cald si tot nu este suficient.

Pulovere lungi

Rochie Vero Moda: 289 lei, Pulover Zee Lane: 229 lei, Rochie Vila: 179 lei

Uitam astfel chiar si sa fim feminine si elegante. Uitam ca exista puloverele lungi tricotate pe care le putem combina rapid cu o pereche de colanti sau un dres gros, ghetele imblanite in picioare, caciula, manusile si suntem gata de plecare.

Pulovere tricotate

Pulover cu umerii goi: 109,90 lei, Pulover visiniu: 109,90 lei, Pulover gri: 109,90 lei

Pentru mine, genul de persoana care nu prea se indura sa poarte rochii si fuste, puloverele lungi, puloverele tip rochie sunt o salvare.

Citește și:

Ma bucur ca in sfarsit imi fac curaj sa port altceva in afara de banala pereche de blugi din care ma incapatanez sa nu ies.

Pulovere rochii

Pulover decoltat: 161,25 lei, Pulover alb: 249 lei

Acum ma simt bine in pielea mea cand combin un pulover lung cu botine sau cizme, un palton elegant pe deasupra si o geanta eleganta.

Pulovere rochii

Rochie casual: 109,99 lei, Pulover cu buzunare: 224,99 lei, Pulover melanj: 259,99 lei

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.