Setari Cookie-uri

Fulare supradimensionate pentru sezonul rece

Exista iarna calduroasa fara fular supradimensionat? Nu exista!

Daca cat am fost mici am urat din rasputeri momentele in care parintii ne obligau sa purtam caciuli, manusi si fulare, acum ca am crescut vedem altfel lucrurile.

Fularele ne-au devenit bune prietene si, pe langa faptul ca ne protejeaza gatul cat e iarna de lunga, sunt si un accesoriu vestimentar care ne completeaza si da alt stil tinuteti noastre.

Preferatele tuturor raman fulare supradimensionate, pe care nu le purtam doar iarna, ci si toamna, in timp ce primavara optam pentru varianta supradimensionata a esarfelor. Chiar si barbatii iubesc fularele foarte mari, pe care le asorteaza la pulovere, camasi si paltoane.

Fulare supradimensionate

Fular cu imprimeu: 59 lei; Fular Tom Tailor: 99,90 lei; Fular vernil: 69 lei

Pe magazinele online gasim aceste accesorii vestimentare in toate culorile, toate modelele si din diferite materiale calduroase. Ma refer la modele barbatesti (in carouri – stilul Burberry) pentru femei, modele cu inimioare, stelute, de sarbatoare si diverse embleme.

Citește și:

Fular multicolor

Chiar daca ne aflam in plin sezon rece, putem purta un fular supradimensionat in combinatie cu un tricou sau o bluza cu maneca scurta si il putem asorta la rochie si la fusta. Iti recomand, totusi, sa nu iesi din casa imbracata doar cu o bluza subtire pe sub geaca. Fularul il poti pastra la gat si cand ai intrat intr-un local.

Fulare calduroase

Fular multicolor: 99 lei

Fular multifunctional

Am gasit acest model de fular care nu a putut decat sa ma impresioneze atat de tare incat l-am si adaugat in cosul de cumparaturi. Este un fular tricotat cu maneci. Sau o bluza cu fular?

Un fular multifunctional ce poate fi purtat atat cu o pereche de blugi skinny, cat si cu o fusta. Un exemplu ca moda incearca sa ne simplifice din ce in ce mai mult relatia cu hainele.

Fulare tricotate


Si uite asa am ajuns sa detin mai mult de cinci fulare pentru sezonul rece, fulare pe care incerc sa le adaptez mai multor stiluri si cu ajutorul carora nu imi protejez doar gatul, ci si urechile si capul.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.