Setari Cookie-uri

Rochii elegante pentru femei plinute

Felul in care aratam conteaza mai putin. Ar trebui sa ne preocupe mai mult frumusetea sufletului nostru si a mintii, felul in care interactionam cu ceilalti si ce exemplu lasam pe unde mergem. Am ales pentru tine cateva rochii elegante disponibile in marimi mari, pentru femei plinute, in care te vei simti excelent!

Bineinteles, asta nu inseamna ca putem iesi din casa fara sa ne pese cum ne sta parul si ce haine punem pe noi. Tot ce tine de frumusetea exterioara aduce un plus starii noastre interioare, asa ca este bine sa facem spor, sa ne hidratam si sa mancam sanatos, este bine sa avem un par stralucitor, o piele catifelata si un parfum care ne face irezistibile, dar si sa alegem hainele care ne reprezinta.

Indiferent ca avem 1,70 cm si 90-60-90 sau 1,60 cm si forme voluptoase ca ale minunatei Jennifer Lopez, trebuie sa ne iubim trupul si sa invatam sa ni-l punem in valoare. Este mai simplu decat ti se pare, ai incredere si lucreaza cu tine! Fii cel mai bun proiect al tau!

Sunt sigura ca ai fost inzestrata cu foarte multe calitati si ca ai de ce sa zambesti in fiecare zi, asa ca eu nu pot decat sa vin in ajutorul tau cu cateva recomandari de rochii elegante superbe in marimi mari pentru evenimentele importante de anul acesta.

Citește și:

Rochie eleganta neagra in marimi mari, cu umerii goi

Wow! Rochia asta, disponibila in marimi mari, pentru femei plinute, este pur si simplu perfecta, iar cum vine pe modelul din imagine este tot ce iti trebuie ca sa obtii un plus de incredere in tine. Arata excelent si confera incredere in tine. Rochia este eleganta, simpla, neagra, cu cordon tip panglica in talie, care se ajusteaza pe masurile tale astfel. Este simplu de accesorizat cu bijuterii statement colorate si alte accesorii dragute.

O poti purta ca pe o rochie eleganta de zi cu zi, dar si la un cocktail party. Rochia are umerii goi, ceea ce o face destul de sexy si atractiva. De asemenea, la nivelul fustei, in partea de jos, are o croiala tip parte peste parte, tip rochie petrecuta, ceea ce o face si mai interesanta.

Este pentru femeia puternica din tine. O rochie neagra simpla, minimalista, in linii drepte, usor de accesorizat, perfecta in garderoba ta! E o rochie versatila in marimi mari pe care e musai sa o ai, fiindca se imbina de minunein atat de multe outfituri.

Citește și:

Rochii elegante

Mai multe rochii

Rochie in marimi mari cu trandafiri textili roz

Rochiile lungi te avantajeaza si, ca sa fim sinceri, sunt cele mai potrivite atunci cand vine vorba de o nunta sau un bal. Nu exista femeie careia sa ii displaca modelele lungi, fie ele drepte, sirena, vaporoase etc. O rochie eleganta de seara lunga ascunde cu succes cam toate imperfectiunile corpului. Iar partea de sus de la aceasta rochie in marimi mari, decorata cu trandafiri textili roz si diafani, este perfect croita astfel incat sa creeze un efect optic de vbust marit.

Daca te pregatesti sa mergi la nunta unei prietene anul acesta, cred ca ti-am gasit rochia care sa te avantajeze. Ce spui? Poart-o cu incredere! E un model de rochie eleganta de seara in culoare pastel care avantajeaza chiar si femeile cu forme. Iar tu vei arata ca o zeita purtand-o!

Rochia de seara din voal pentru femei plinute ascunde cu succes orice imperfectiune: are falduri care se intrepatrund si atrag atentia asupra lor. Tu vei parea ca o zana ce isi desfasoara aripile si, pe deasupra, iti vei permite sa pasesti in voie, lejer si placut, fara sa te incurci in faldurile voalului. Poart-o cu tocuri si iti va alungi si mai mult silueta, facandu-te sa pari si mai slaba.

Citește și:

Rochii elegante

Rochie voal diafană

Rochie midi din dantelă - mărimi mari pentru femei plinuțe

Nu evita rochiile midi daca esti o femeie cu forme pline si nu neaparat un model de 90-60-90! Poti sa alegi ce model doresti tu, toate te vor pune in valoare. Pentru ca Mama Natura a fost darnica cu tine, nu iti ascunde darurile, ci mandreste-te cu ele!

O rochie midi din dantela neagra cu decolteu generos, maneci delicate subtile pe umeri, in marimi mai mari, chiar si pentru femei plinute, o sa-ti aduca un val de complimente si multe zambete sincere. Rochia este de inspirati vintage, cu dantela plina, dublata frumos de un voal satinat tip sifon.

Pliurile din zona bustului si a fustei avantajeaza si ele prin faldurile pe care le creeaza: ascund cu succes imperfectiunile tale, se marcheaza foarte bine partea de sub sani si de dinaintea taliei, chiar daca nu ai un abdomen plat, iar sanii tai vor parea mai mari. Cu bijuterii foarte elegante si un look pretios, cu incaltaminte cu toc delicata si o poseta clutch pretioasa, vei arata minunat!

Citește și:

Rochii midi

Vezi mai multe modele

Rochie maxi din dantela albastra pentru femei plinute

Iata un alt model de rochie pentru femeile cu forme generoase dupa care ar suspina si Ducesa de Cambridge. :) De un albastru viu dublat de o captuseala alba simpla, creeaza un contrast foarte placut ochiului si un joc de falduri care te seduce. Sa nu mai spunem ca nu e vorba de o rchie tipica din dantela simpla, avand in vedere ca e un albastru placut, romantic, care te induce la visare, la o grdaina cu flori de vara.

Este o rochie din dantela albastra in marimi mari pe care o poti purta la orice eveniment, dar si in timpul unei sedinte foto pe stradutele din Grecia sau din Italia. Adauga neaparat o pereche de pantofi cu toc sau sandale elegante inalte si vei obtine un look de diva retro. In plus, croiala dreapta, usor lejera, te avatajeaza si iti va alungi silueta, facandu-te sa pari mai inalta si mai slaba. Formele care se vor impune la nivel optic vor fi cele care conteaza: bustul si coapsele.

Citește și:

Rochii din dantela

Vezi rochie din dantela albastra

Iata ca nu e deloc dificil sa itia scunzi imperfectiunile pe sub o rochie eleganta, chiar daca esti o femeie plinuta, cu forme. Ba chiar gasesti usor online rochii XXL din materiale pretioase sau diafane, chiar in modele care iti vor pune in evidenta frumusetea si atuurie proprii! Tu pe care ai alege-o?


Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.