Setari Cookie-uri

Geaca Puffa iarna aceasta - la cele mai bune preturi

Daca Parka este varianta perfecta pentru trecerea dintre toamna si iarna sau iarna si primavara, exista si o ruda mai voluminoasa a acesteia, o ruda mai cool si datorita designerilor, ruda mai calduroasa.

Vorbesc despre jacheta sau geaca matlasata. Groasa. Masiva. Cu gulere mari pe gat. Dublata bine si captusita. Pana la talie, midi sau maxi. Cu buzunare mari, in care sa incapa mainile cu cele mai groase manusi.

O cheama Puffa si este ruda cu Parka. La fel de chic, doar ca mult mai potrivita pentru iarna. Si pentru ca temperaturile de afara ne cam fac sa punem confortul si caldurica pe primul plan, azi vorbim despre pufosenia pufoseniilor, geaca ideala de iarna: Puffa.

Daca pana acum cativa ani era un maaaare fashion faux pas sa porti o geaca interminabila parca. Sa te afisezi intr-o geaca matlasata pe care ai vazut-o doar la tv in emisiunile din Alaska era modelitatea de a transmite ca stilul este pe un plan secund.

Ei bine, nu si in aceasta iarna! In aceasta iarna, Puffa e la loc de cinste. Ba i s-a gasit si un nume dragalas, care invita la somotoceala si bulgareala. De altfel, intr-o geaca atat de groasa, iti permiti orice intrare la zapada!

Citește și:

1. Puffa poate fi sporty, de parca o vezi doar pe partie. Matlasata, cu gluga si guler mari, asa incat sa nu intre frigul. Dar arata spectaculos cu o fusta midi, cizme si un fular-sal drapat la gat si pe cap.

Geaca cu gluga: 329,99 lei

2. Puffa poate fi nematlasata, dar cu siguranta bine captusita. Poate fi de inspiratie army, cu lungime midi. O astfel de varianta se potriveste indiferent de tinuta. Da, da, chiar si la deux-piece-ul acela elegant la birou.

Geaca: 249,90 lei

3. Pufa poate avea insertii de blanita, precum acest model.

Jacheta: 289 lei

4. Cu cat e mai masiva, Puffa e cu atat mai chic! Gulerul supradimensionat sau gluga mare sunt elemente tres-cool cand vine vorba de geaca acestei ierni.

Geaca: 239 lei

6. Puffa poate contine insertii din materiale chic – din piele de exemplu. Poate avea imprimeu sau pattern. Poate fi atat de masiva incat jeansii skinny cu care o combini sa para si mai skinny. Apropo, este extrem de chic aceasta combinatie!

Citește și:

Geaca: 274 lei

7. La fel de chic este combinatie de Puffa midi, cu guleru pe gat si glufa, cu buzunare mari, purtata in stil maxi – cu jumper sau sweater oversize si jeans croiti boyfriend, cu talia inalta, de exemplu, si botine flats, de inspiratie androgina.

Geaca: 359,99 lei

Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.