Setari Cookie-uri

Palarii chic de primavara

O palarie bine aleasa completeaza in mod fascinant o tinuta, fie ea foarte feminina, eleganta sau chiar sport. Chiar daca in Romania palariile sunt privite de majoritatea femeilor ca avand un aer usor desuet, designerii cei mai importanti ai lumii ne propun pentru acest sezon cateva tipuri de palarii ce promit sa iti reimprospateze garderoba!

Palaria cu bandana contrastanta din punct de vedere coloristic a fost prezenta si in colectiile primavara 2009 Tony Burch si Emanuel Ungaro, creatiile celui din urma fiind de tip panama, in nuante de alb cremos si bandane negre.

Palarii foarte feminine


Asa cum era de asteptat, unele dintre cele mai feminine si in acelasi timp lejere palarii s-au regasit in colectia de primavara 2009 Diane von Furstenberg. Palariile create de ea au boruri mari, relaxate si culori de esenta feminina, precum galben intens sau roz – click aici pentru imagine. Atunci cand tinutele nu sunt completate prin palarii, manechinele de pe podiumul Diane von Furstenberg poarta flori aplicate in par, la fel ca si in cazul casei Luella.

Palarii sport


Daca iti place sa faci sport in aer liber, vei fi incantata de palariile din colectia Adidas by Stella McCartney! Sepcile cu calota decupata create de Stella iti vor infrumuseta cu siguranta orele de tenis – click aici pentru imagine. Nici Lacoste nu se lasa mai prejos, oferindu-ne in sezonul de primavara palarii stil calarie sau sepci decupate, cu bor larg, toate in culori intense precum galben sau portocaliu.

Un articol de Raluca Mateescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.