Setari Cookie-uri

Stil de vedeta: Colantii

Alaturi de mica rochita neagra, de trench si de balerini, colantii au devenit piese de rezistenta in orice garderoba. Fie ca sunt cu paiete, cu cristale, rupti, dantelati, luciosi, colorati sau cu model, vedetele de la Hollywood adora aceasta piesa si o imbraca non stop, pe strada, la cumparaturi, la sala de fitness sau chiar si la evenimentele mondene. Cine arata bine si cine nu in colanti? Si ce stiluri de colanti se mai poarta la Hollywood? Afla aici!

Alaturi de “mica rochita neagra”, de trench si de balerini, colantii au devenit piese de rezistenta in orice garderoba. Fie ca sunt cu paiete, cu cristale, rupti, dantelati, luciosi, colorati sau cu model, vedetele de la Hollywood adora aceasta piesa si o imbraca non stop, pe strada, la cumparaturi, la sala de fitness sau chiar si la evenimentele mondene. Cine arata bine si cine nu in colanti? Si ce stiluri de colanti se mai poarta la Hollywood? Afla aici!

Fergie si Nicole Scherzinger sunt dinamice si vulcanice pe scena - si pentru ca la muzica antrenanta merge cel mai bine o costumatie numai buna pentru dans, dar, in acelasi timp, de impact, ambele vedete au inclus in tinutele lor de scena colanti din latex! Cum arata cele 2 in colanti foarte luciosi? Pentru poze, click aici.

Colantii negri sunt inca la mare moda, insa vedetele sau cam plictisit sa poarte aceeasi culoare zi de zi. Desi colantii in alte culori nu arata bine pe orice tip de silueta, vedetele au experimentat cu colanti colorati, in nuante puternice sau chiar argintii. Katherine Heigl a experimentat cu iegari in alte culori – in cazul ei, perechea aleasa a fost gri. Desi are o silueta bine proportionata, pe Katherine nu o avantajeaza colantii, acestia scotandu-i in evidenta imperfectiunile coapselor. Pentru poze, click aici.

Una din fanele colantilor un pic mai… altfel este Rihanna, care a fost fotografiata in timp ce purta colanti argintii, un top ceva mai lung si geaca scurta de piele. Pentru poze, click aici. Nici Paris Hilton nu se teme de colantii argintii, de cei foarte luciosi sau de cei cu aplicatii ciudate. Pentru cateva din aparitiile blondei vedete in colanti atipici, click aici si aici.

O vedeta pe care nu avantajeaza deloc colantii din materiale subtiri si in alte culori decat clasicul negru este Sophie Monk – in cazul ei, perechea de colanti albastri cu dantela (asortati la un top scurt) nu a reusit sa camufleze urmele de celulita de pe coapsele vedetei, iar rezultatul nu a fost tocmai estetic. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.