Setari Cookie-uri

Chocolat Createur de Gout lanseaza al doilea Boutique Restaurant

Noutatea pe care Boutique Restaurant o propune publicului este aducerea traditiei coacerii painii mai aproape de clienti. Toate retetele specialitatilor de paine au fost rescrise, iar gama de produse extinsa.

Comunicat de presa

Chocolat Createur de Gout continua extinderea conceptului Boutique Restaurant World Unique Concept si a deschis a doua locatie, joi, 13 octombrie, pe strada Radu Beller, nr. 13. Transformarea record s-a produs la doar trei saptamani de la lansarea conceputului in locatia de pe strada Stavropoleos din Centrul istoric al Bucurestiului.

Chocolat

Boutique Restaurant este incununarea a cinci ani de experienta Chocolat si a peste 20 de ani de experienta in arta culinara a creatorului conceptului, Tudor Constantinescu. De aceea, noul concept aduce cu sine un meniu spectaculos de inspiratie franceza, unic in peisajul bucurestean prin atentia la detaliu, ingredientele folosite, dar si prezentarea deosebita.

“Am pus in acest meniu suflet, pasiune si ani de experienta. Am ascultat dorintele clientilor nostri si am dorit sa creem ceva cu adevarat unic, si special. Multumim prietenilor nostri, Catalin Botezatu care a creat uniformele inspirate de colectia sa, Aviator, Stefan Popa care a creat designul interior, furnizorilor, care ne-au adus cele mai bune, mai proaspete si mai savuroase ingrediente, si tuturor care au fost si sunt alaturi de noi in aceasta metamorfoza” spune Tudor Constantinescu, creatorul conceptului.

Citește și:

Noutatea pe care Boutique Restaurant o propune publicului este aducerea traditiei coacerii painii mai aproape de clienti. Toate retetele specialitatilor de paine au fost rescrise, iar gama de produse extinsa. De asemenea, Chocolat Boutique cuprinde o selectie deosebita de produse pe care clientii le pot savura acasa: de la zacusca gatita din cele mai naturale ingrediente, la dulceturi si desigur prajiturile de semnatura Chocolat.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.