Setari Cookie-uri

Astor iti prezinta fondul de ten SkinMatch

Primul fond de ten de la Astor care este compatibil cu pielea iti asigura un finish 100% natural, fara cusur. Acum iti poti ascunde doar imperfectiunile, nu si aspectul natural al tenului!

Comunicat de presa

Nu-i asa ca urasti momentele in care machiajul tau se vede si se si simte ca o masca? Din fericire, Astor a creat fondul de ten SkinMatch pentru ca tu sa te bucuri de un look perfect si in acelasi timp discret. Primul fond de ten de la Astor care este compatibil cu pielea iti asigura un finish 100% natural, fara cusur. Acum iti poti ascunde doar imperfectiunile, nu si aspectul natural al tenului!

fond de ten SkinMatch Disponibil incepand cu noiembrie 2011 in 6 nuante naturale, fondul de ten SkinMatch reprezinta noua generatie de machiaj fidel nuantei naturale a tenului. Deoarece reproduce culoarea si textura pe care tenul tau le are in mod natural, SkinMatch devine la fel de unic ca si propria ta amprenta. Cu o alunecare usoara, formula lui unica, flexibila, se contopeste cu pielea ta si devine practic invizibila. Petele rosii si imperfectiunile minore ale tenului sunt camuflate, iar textura si stralucirea tenului tau sunt puse in evidenta pentru a dezvalui – si nu a ascunde – frumusetea ta naturala. Tenul tau este perfect, neted si stralucitor, cat e ziua de lunga.

Nu este de mirare ca Heidi Klum, care afiseaza mereu un ten proaspat, adora aspectul si senzatia au naturel pe care le obtine cu fondul de ten SkinMatch. Ea declara: “Folosesc fondul de ten pentru a masca imperfectiunile si pentru a pune in valoare aspectul natural al pielii mele… nu-mi place sa ma simt ca si cum as purta o masca! De aceea m-am indragostit, pur si simplu, de fondul de ten Astor SkinMatch. Se armonizeaza atat de frumos cu tenul meu incat nici nu-ti dai seama ca il port. Este o varianta imbunatatita a pielii mele!”

Tehnologie de fuziune cu pielea


Fondul de ten SkinMatch arata si se simte ca o a doua piele gratie formulei sale inovatoare, de inalta performanta. Astor a dezvoltat o textura unica, super-usoara si flexibila de gel pe baza de apa, care se intinde usor si intra in piele, netezind-o si lasand un efect natural, imponderabil. Si pentru ca emulsificatorii pe baza de gel fac ca formula produsului sa contina peste 45% apa, fondul de ten lasa o senzatie proaspata la aplicare, iar pielea este supla si hidratata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.