Setari Cookie-uri

An unconventional world

"Uneori un parfum este mai evocator decat o fotografie sau o imagine. Starneste o explozie de senzatii, emotii, dorinte ce ne atrag si ne incatuseaza pana la o stare de beatitudine."

Comunicat de Presa

Suntem la inceputul anilor ’50. Intr-un incantator orasel de provincie din sudul Italiei - Sant’Elena Sannita - exista dorinta arzatoare de a crea lucruri marete si importante. Acest spirit antreprenorial caracteriza in mod special familia Durante, indreptandu-i astfel spre Roma, locul ideal pentru a-si indeplini obiectivele.In scurt timp isi deschid primul lor magazin, unde vand produse de ingrijire personala de lux…

Afacerea a devenit una de familie, fiind transmisa din tata in fiu, impreuna cu pasiunea lor puternica pentru parfumuri, oferindu-le o baza culturala si invatandu-i cum sa recunoasca diverse ingrediente si emotiile asociate acestora.Datorita invataturilor acestora,Giuseppe, Luciano, Felice si Maria Durante – cea mai tanara generatie - decid sa isi creeze propriul concept olfactiv.

Citește și:

Conceptul a prins forma in 1996, prin crearea unor parfumuri neconventionale inspirate de sentimentele, emotiile si experientele personale ale celor patru, fara a tine cont de nicio regula din lumea parfumurilor. A rezultat Profumum Roma, unic, neconventional, rar. Un concept sofisticat evoluand intr-o experienta intensa ce poate fi traita si inteleasa in functie de emotiile fiecaruia dintre noi.
Incepand din 2011, Elysee Concept a fost ales sa reprezinte in exclusivitate in Romania aceasta prestigioasa casa!

Giuseppe, Luciano, Maria si Felice Durante folosesc un alt mod de abordare, plecand de la o emotie, o poveste, o experienta din trecut pe care vor sa o retraiasca. Imaginati-va vacanta pretrecuta in incantatoarea Sardinie, calatoria cu vaporul spre insula: care era mirosul acelei clipe? Racoritor si sarat, de mirt si briza marina…

Citește și:

Calatoria a inceput…

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.