Setari Cookie-uri

NIVEA Aqua Effect

O noua gama de cosmetice de la Nivea pentru pielea insetata de frumusese

Comunicat de presa

Ecuatia pielii radioase care debordeaza de prospetime nu este una cu prea multe necunoscute. Trebuie sa iei in considerare, in primul rand, tipul de ten cu care te-a inzestrat natura pentru ca, abia apoi, sa alegi produsele de ingrijire potrivite care vor avea efectul scontat asupra pielii tale.

Cu toate acestea, indiferent de felul in care se manifesta pielea ta, exista un lucru pe care toate tipurile de ten il au in comun: nevoia de apa si de hidratare. „Apa este esentiala pentru sanatatea pielii. Un ten sarac in hidratare isi pierde elasticitatea, ceea ce poate duce la aparitia iritatiilor si a rosetii. Acest lucru pune in pericol bariera protectoare a pielii, expunand-o factorilor externi daunatori”, spune Urte Koop, Managerul Centrului de Testare Nivea.

Cu ajutorul gamei imbunatatite Nivea Aqua Effect, imbogatita cu Hydra IQ, tehnologia inovativa care asigura o hidratare intensa si eficienta a pielii, problema deshidratarii nu se va mai regasi in vocabularul tau de frumusete. „Gluco-glicerolul, ingredientul activ, identic natural, care se regaseste exclusiv in tehnologia Hydra IQ, creata de Nivea, stimuleaza reteaua de aquaporine a pielii, asigurandu-se ca si cele mai adanci straturi ale epidermei sunt hidratate asa cum trebuie”, explica Dr. Thomas Blatt, Directorul Departamentului pentru Piele Matura Nivea.

Citește și:

Chiar daca ai mereu grija sa consumi necesarul de doi litri de apa pe zi, este important sa-ti ajuti pielea de pe mai multe fronturi. Alege produsele Nivea Aqua Effect care se potrivesc pielii tale si incepe chiar de azi ritualul de hidratare intensa a tenului.

Nivea Aqua Effect pentru ten normal. Pe langa tehnologia Hydra IQ, care amplifica procentul de hidratare a pielii, improspatand-o instant, produsele din gama pentru ten normal contin si vitamina E, ale carei proprietati anti-oxidante ajuta la pastrarea barierei naturale a pielii.

Nivea Aqua Effect pentru ten mixt/gras. Gratie extractului de alge marine, care contine nutrienti necesari, ca minerale, vitamine, aminoacizi si antioxidati, totul „impachetat” intr-o formula usoara, produsele din gama pentru ten mixt te scapa de impuritati si te hidrateaza ca la carte. Iar pentru ca nu contin lipide, echilibrul natural al tenului tau nu va avea de suferit in niciun moment.

Citește și:

Nivea Aqua Effect pentru ten sensibil. Uleiul de migdale natural, cu efect calmant, din compozitia gamei pentru ten sensibil, intareste bariera lipidica si impiedica deshidratarea pielii.
Noile spume de curatare Nivea Aqua Effect lucreaza in profunzime, indepartand orice urma de machiaj sau impuritati cu delicatete. In acelasi timp, tehnologia Hydra IQ iti lasa pielea hidratata si revitalizata pana la 24 de ore.

Potoleste setea pielii tale daruindu-i ceva pe cat de simplu, pe atat de important pentru echilibrul sau natural: o „gura“ de apa proaspata! Te va rasplati cu un aspect sanatos si frumos in fiecare dimineata!

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.