Setari Cookie-uri

Lansare de carte pentru copii la Shakespeare School

Ziggy si Zaggy, personajele deja celebre de la Radio Itsy Bitsy ii invita pe cei mici sa invete limba engleza in stilul Shakespeare School

COMUNICAT DE PRESA

Shakespeare School lanseaza cartea pentru copii “Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland” Ziggy, veverita isteata, si Zaggy, castorul ghidus, cei doi prieteni ai centrului Shakespeare School, ii invita pe copii in universul plin de aventuri al limbii engleze cu noua carte “Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland”.

Cartea a fost lansata marti, 27 noiembrie 2012 la Ceainarie Carturesti. In cadrul evenimentului, toti cei prezenti au avut ocazia sa le cunoasca pe cele doua personaje si sa descopere lectiile distractive de limba engleza pe care Shakespeare School le promoveaza. La prezenatrea cartii au fost prezenti Adriana Alionte, Director general al Shakespeare School, Nicoleta Dinescu, Director Academic al Shakespeare School, Georgiana Bose si Marilena Chirculete (coordonatorii proiectului si vocile personajelor Ziggy si Zaggy), echipa de profesori Shakespeare School, reprezentati ai Asociatiei profesorilor de engleza din Romania (BETA), profesori de engleza, parinti si copii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.