Setari Cookie-uri

IL PASSO deschide primul outlet din Bucuresti in Fashion House Militari

Reduceri de 70% la pantofi!

COMUNICAT DE PRESA

IL PASSO, unul dintre cei mai importanti retaileri de incilitaminte si accesorii din Romania, anunta deschiderea primului sau magazin de tip outlet din Bucuresti.

Acesta va fi inaugurat pe data de 8 decembrie, in Fashion House Militari.

Noul outlet IL PASSO va avea o suprafata de 130 mp si va oferi spre vanzare peste 2000 articole, ce fac parte din colectiile anterioare ale brandului si vor fi comercializate la preturi reduse pana la 70%.

In plus, retailerul a pregatit o oferta pentru deschidere care consta intr-o extra reducere de 50% la al doilea produs cumparat.

Primele produse care vor intra in magazinul IL PASSO din Fashion House Militari vor fi atat pentru sezonul toamna-iarna, cat si pentru sezonul primavara-vara si vor reuni propunerile brandului din colectiile pentru femei si barbati, comercializate in anii precedenti.

Citește și:

Astfel, vizitatorii magazinului vor putea achizitiona la preturi de outlet cizme, botine, pantofi, balerini, dar si curele sau genti din piele.

In prezent, IL PASSO opereaza 11 magazine deschise in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Craiova si Timisoara. Reteaua de distributie este completata de magazinul online lansat în 2011.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.