Setari Cookie-uri

Perle, strasuri si paiete...pentru femei cochete

De aceste Sarbatori adauga putina stralucire garderobei tale!

COMUNICAT DE PRESA

In aceasta perioada, totul trebuie sa straluceasca, de la pantofi la unghii, de la imbracaminte la genti.

Straluceste de dimineata pana seara in luna decembrie

Fie ca alegi un ruj rosu stralucitor ca cel al lui Jennifer Lopez sau o oja sclipitoare in nuante argintii ca a cea a lui Anne Hathaway, noi iti spunem ca acesta este un trend must have pentru Sarbatorile de Iarna.

Daca il urmezi, vei arata si te vei simti fabulos! Lucrul bun este faptul ca poti sa porti paiete, strasuri, perle, cristale de dimineata pana seara.

Fie ca asortezi un guler colier negru cu pietre aplicate la o bluza uni atunci cand mergi la serviciu, fie ca vei opta pentru o geanta plic cu strasuri asortata la o rochie neagra pentru noaptea de Revelion, important este sa stralucesti!

Iar La Femme ti-a pregatit o colectie speciala in acest sens!

Radiaza la petrecerea de firma si sclipeste la party cu prietenii de Craciun

Citește și:

In colectiile multor designeri straini putem gasi piese vestimentare decorate cu aplicatii. Acest trend in voga in aceasta perioada are ecouri in fashionabilul stil baroc.

Daca iti plac designerii Versace, Prada and Christian Dior, imprumuta propunerea lor pentru acest sezon si poarta la petrecerile de Craciun broderii, cristale si strasuri.

Remarca-te alegand un plic de seara crosetat cu captuseala satinata sau o esarfa roz cu flori crosetate si broderie aplicata pe material.

Asorteaza la tinuta un colier cu lant argintiu cu medalion bufnita cu strasuri aplicate sau un ceas elegant cu aplicatii stralucitoare, toate din colectia speciala pentru Sarbatori de la La Femme!

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.