Setari Cookie-uri

De ce vor romanii sa petreaca Revelionul 2013 in Romania?

Romanii vor sa petreaca Revelionul 2013 in Romania, desi se spune ca un Revelion in tara e mai scump decat unul in strainatate.

COMUNICAT DE PRESA

Destinatiile interne traditionale pentru Revelion, precum Valea Prahovei, sunt si anul acesta la mare cautare!

Valea Prahovei este deja arhiplina si cu greu mai gasesti locuri libere pentru aceasta perioada. Romanii cu siguranta aleg sa se distreze romaneste si sa pastreze traditiile in locul unor destinatii din strainatate!

Revelion 2013 in Romania: aproape de casa

O intrebare isi pun romanii in perioada Sarbatorilor de Iarna: “Unde petrecem seara de Revelion 2013-in Romania sau in strainatate?”. Un lucru este clar: romanii isi petrec Craciunul acasa, iar Revelionul la munte.

Fie ca nu ai timp sa pleci din tara, fie ca ai rau de avion, tot Valea Prahovei este mai accesibila. Indiferent daca alegi statiuni de lux precum Poiana Brasov, Predeal sau Sinaia, sau statiuni precum Azuga sau Busteni, gasesti oferte in functie de pretentiile fiecaruia.

Citește și:

Chiar daca in ultimii anii presa ne-a obisnuit cu informatii conform carora un Revelion este mai scump in Romania, un Revelion in tara este, de regula, mai ieftin decat unul in strainatate, datorita cheltuielilor de transport care sunt mult mai mici pentru o destinatie interna.

Profita si tu de cele mai bune oferte de Revelion 2013 pe Valea Prahovei si alege cazare in Predeal, in Sinaia sau in orice alta statiune preferi!

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.