Setari Cookie-uri

Andreea Marin urca pe scena The Woman in Cluj

Andreea Marin se alatura femeilor care vor urca pe scena The Woman in 7 martie.

comunicat de presa

In cadrul conferintei nationale dedicata businessului feminin, aflata la a 2-a editie, zana suprizelor va veni atat ca si speaker, cat si ca reprezentant al fundatiei Pretuieste Viata.

The Woman sprijina aceasta fundatie condusa de Andreea Marin, urmand ca profitul din vanzarea biletelor sa fie donat unei cauze sustinute de aceasta.

Evenimentul va pastra formatul din 2012 de conferinta si seara de cocktail, adaugandu-se parti de workshopuri si un invitat surpriza, barbat.

Speakerii The Woman vor participa la paneluri de debateuri, raspunzand la intrebari, confruntandu-si propriile experiente. Dintre temele de discutie abordate, mentionam Leader sau manager, Stilul personal in afaceri, De la angajat la antreprenor, Branding personal si pasiune in munca.

Cele 10 vorbitoare ale evenimentului sunt femei de afaceri ale pietei autohtone, care fie conduc corporatii internationale, fie produc branduri romanesti, sau se implica in proiecte care le pasioneaza.

Citește și:

O alta invitata anuntata in aceasta saptamana vine din industria comunicarii si este Managing Partner la Saatchi & Saatchi PR. Larisa Petrini are o experienta de peste 12 ani in PR, in comunicare coorporativa, management reputational si comunicare de criza.

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.