Setari Cookie-uri

Priveste! Atinge! Simte! Tripla inovatie senzoriala cu Toleriane Teint

Texturi senzoriale ce-ti rasfata simturile - acum in farmacii!

comunicat de presa

Femeile cu tenul sensibil au nevoie de produse de ingrijire si machiaj special adaptate nevoilor pielii lor. Conform unui studiu realizat cu participarea consumatoarelor de produse dermatocosmetice, jumatate dintre femeile ce cumpara produse de machiaj din farmacie prefera un fond de ten corector, in timp ce cealalta jumatate cauta un machiaj natural, cu acoperire medie.

Noua generatie de fonduri de ten Toleriane Teint de la La Roche-Posay vine in intampinarea acestei nevoi cu doua produse inovatoare ce controleaza reactiile pielii sensibile pentru a oferi un confort si un machiaj durabil pe parcursul intregii zile.

Toleriane Teint are texturi revolutionare din punct de vedere senzorial, texturile fiind fie aerate ca o spuma de ciocolata sau ultra-lejere precum apa.

Texturile provocatoare se contopesc cu pielea si rezista intreaga zi.

Citește și:

Gama Toleriane Teint este disponibila in doua variante: fond de ten spuma cu efect matifiant si fond de ten crema cu efect hidratant.

Magia unei noi generatii de spuma aerata cu efect matifiant si infuzia de apa adusa de textura hibrid de fond de ten crema vor incanta simturile chiar si pentru cele mai exigente dintre noi. Machiajul cu Toleriane Teint este un ritual usor si placut, dar in acelasi timp sigur pentru pielea sensibila.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.