Setari Cookie-uri

O piele mereu atat de fina incat timpul pare ca sta in loc

Philips Lumea - noul sistem de epilare cu lumina intens pulsata (IPL)

comunicat de presa

Ca femeie, exista trei dorinte pe care le-ai vrea indeplinite atunci cand vine vorba de feminitate: un trup mai suplu, o piele mai catifelata si frumusete vesnica. Nu putem sa oprim timpul, dar iti dezvaluim un mic secret care te va face sa simti ca timpul sta in loc. Este vorba despre Philips Lumea, noul sistem de epilare cu lumina intens pulsata (IPL), care te ajuta sa-ti pastrezi pielea catifelata pana la 6 saptamani, fara stres, fara durere, simplu si confortabil.

Una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Laura Cosoi, a testat noul produs si a fost convinsa de rezultate: „Timpul nu este niciodata de ajuns cand alergi de la sedinte foto la filmari. Si totusi, vreau si trebuie sa arat mereu perfect. Cu Philips Lumea chiar reusesc! Imi pastreaza pielea atat de fina pana la 6 saptamani, incat uit cu totul de grija epilarii! E simplu, confortabil si total nedureros - o placere pentru mine si pielea mea”, spune Laura.

Citește și:

Tehnologia inovativa IPL detinuta de Philips Lumea

Tehnologia inovativa IPL inhiba cresterea parului nedorit, prin aplicarea de pulsatii delicate de lumina foliculilor de par. Aceasta tehnologie este derivata din tehnologia saloanelor profesionale, iar Philips a adaptat-o pentru ca tu sa o poti folosi la tine acasa, usor si in siguranta.

„Lumina intens pulsata actioneaza asupra firelor de par aflate in stadiu de crestere. In acest stadiu, concentratia de melanina, responsabila pentru pigmentarea firului de par, are cel mai crescut nivel. Concentratia melaninei este, de asemenea, cel mai important factor in eficacitatea acestui tratament. Impulsul luminos incalzeste firul de par si radacina acestuia, iar melanina absoarbe lumina emisa. Acest proces stimuleaza foliculii de par sa intre in faza de latenta.

Citește și:

Intre tratamente, firele de par cad natural si cresterea lor este inhibata. Impulsul luminos actioneaza direct asupra firului de par, fara a afecta pielea. Aparatul poate fi folosit in siguranta, in propria locuinta, cu respectarea instructiunilor de folosire din manual”, spune medicul specialist dermatolog, Ana Faca.

Pentru orice intrebare legata de Philips Lumea, te invitam pe www.philipslumea.ro sau www.facebook.com/philipscare, unde vei gasi informatii utile despre produs, iar medicul dermatolog iti sta la dispozitie pentru orice intrebare.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.