Setari Cookie-uri

Russell Hobbs te invita sa-ti echipezi bucataria

Russell Hobbs te invita sa-ti echipezi bucataria cu electrocasnicele din gama Allure, la preturi cu 40% mai mici

Comunicat de presa

Incepand cu aceasta luna si pana la data de 30 iunie, o serie de produse Russell Hobbs pot fi cumparate la preturi mai mici cu 40% in magazinele Selgros din toata tara.

Produsele Russell Hobbs participante in campanie fac parte din gama Allure – prima gama completa de aparate electrocasnice pentru mic dejun si prepararea hranei cu un design exclusivist ce combina stilul contemporan cu ultimele inovatii tehnologice in domeniu.

Fie ca-ti faci o gustare la grill panini, ca iti pregatesti la blender un suc de fructe pentru o dimineata energica sau la espressor o cafea aromata pentru un inceput in forta, produsele din gama Allure iti stau la indemana pentru un mic dejun rapid si gustos. Mai mult, stilul minimalist-elegant al produselor din gama Allure se potriveste perfect oricarei bucatarii moderne, in care tehnica se incadreaza perfect in viata de zi cu zi.

Citește și:

Mecanism: Pentru fiecare 50 lei (cu TVA inclus) cheltuiti in magazinele Selgros se acorda 1 punct de fidelitate. Fiecare cupon cu 10 puncte de fidelitate ofera clientilor posibilitatea de a-si achizitiona orice produs Allure de la Russell Hobbs participant in promotie la un pret cu 40% mai mic.

Detalii despre regulamentul campaniei promotionale si produsele participante puteti consulta pe Selgros.ro.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.