Setari Cookie-uri

Grany, o noua gama de biscuiti

Grany imbogateste portofoliul Kraft Foods Romania cu noi sortimente de biscuiti.

Comunicat de presa

Kraft Foods Romania, parte a Mondelez International, lanseaza pe piata locala o noua marca de biscuiti - Grany. Noile produse contin 100% ingrediente de origine naturala si sunt disponibile in 3 variante: original, nuca de cocos si cacao.

Lansarea pe piata locala a celor 3 marci importante de biscuiti: belVita start, Oreo si Milka, din portofoliul global al Mondelez International, in 2010, a avut un impact major asupra categoriei de biscuiti dulci. Datorita acestor lansari, compania a reusit sa castige intr-un timp foarte scurt, pozitia de lider in categoria biscuitilor dulci. Pentru a-si consolida aceasta pozitie, Kraft Foods Romania, parte a Mondelez International, continua in aceasta primavara seria lansarilor de succes, oferind consumatorilor o varietate de produse care raspund nevoilor acestora si reprezinta noi optiuni din care sa aleaga ceea ce isi doresc.

Citește și:

In urma studiilor de consumator am aflat ca biscuitii dulci fara arome si crema sunt in topul preferintelor consumatorilor - peste 40% din piata - fiind cel mai des intalniti in ocaziile de snacking. Ne-am dorit sa intram intr-un segment de piata in care nu eram prezenti si sa le oferim consumatorilor nostri un produs delicios, cu cel mai bun raport calitate-pret”, declara Andreea Bogdan, Senior Brand Manager Biscuits - Kraft Foods Romania, parte a Mondelez International.

Lansarea Grany este sustinuta printr-o campanie de comunicare media integrata: TV, promovare online si degustari.

Consumatorii care viziteaza site-ul www.biscuitiigrany.ro sunt invitati sa participe la o activare originala: adoptand si ingrijind un bob de grau, intra, astfel, in tragerea la sorti pentru zeci de premii inspirate de bogatia naturii.

Citește și:

Biscuitii Grany, din cereale aurii, cu miere delicioasa si alte ingrediente, toate de origine naturala, reprezinta o gustare perfecta pentru momentele placute de zi cu zi.

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.