Setari Cookie-uri

Martinel - raza de bucurie a copilului tau

Gama de mezeluri pentru copii Martinel a fost special creata cu atentie si grija, pentru ca cei mici sa poata savura fiecare moment al mesei.

Comunicat de presa

Produsele Martinel au un ambalaj unic, in forma de ursulet zambitor, care vor reda bucuria si atentia copilului tau si il vor face sa manance cu pofta.

Calitatea produselor si sanatatea copilului tau sunt principalele noastre griji, tocmai de aceea gama Martinel se bazeaza doar pe ingrediente atent selectionate, fara arome sintetice, coloranti arficiali, potentiatori de aroma, alergeni (lactoza, gluten).

Reinert a creat pentru cei mici o gama variata de produse, pentru ca tu sa-i poti asezona farfurii jucause, pline de gust: Martinel Mortadella, Martinel Pate, Martinel Crenvursti, Martinel Sunca si Martinel Salam.
In Tara lui Martinel veti gasi pe langa bucurie si zambete, si idei captivante. Martinel propune Meniul Zilei, cu 3 retete usoare, pe care copilul tau le va adora!

Micul dejun cu Martinel Mortadella

Citește și:

Un mic dejun simplu, dar consistent este ideal pentru ca cei mici sa creasca sanatosi. Taie o bagheta sau o chifla in doua, adauga o frunza de salata, felii mari de rosii si castraveti, iar la final doua felii de Martinel Mortadella. Dupa gustul copilului tau, poti sa completezi reteta cu o felie de branza sau un sos potrivit.

Sandvisul Martinel Mortadella este un mic dejun clasic, dar plin de vitamine, care ii va da energie celui mic pentru o zi plina de activitati constructive.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.