Setari Cookie-uri

Casa ta devine Smart cu electrocasnicele Samsung

Castiga timp pentru relaxare cu ajutorul electrocasnicelor Smart oferite de Samsung

comunicat de presa

Pentru ca tu sa te poti bucura de lucrurile pe care le indragesti cu adevarat, Samsung iti transforma locuinta intr-o casa Smart, in care toate electrocasnicele iti sunt aliate pentru ca tu sa poti castiga timp pretios pentru a-l petrece cu cei dragi si pentru a te bucura de momente de relaxare.

Imagineaza-ti un cuptor care iti recomanda retete, astfel incat tu sa savurezi mese gustoase in cel mai scurt timp, sau o masina de spalat care are grija ca tu sa arati impecabil de fiecare data, toate acestea intr-o atmosfera perfecta, in confortul propriei locuinte, datorita temperaturii ideale. Toate acestea sunt posibile datorita tehnologiei Smart, prezentata de Samsung.

Cuptorul Samsung MUSE te ajuta sa te bucuri de mese delicioase

Pregatitul unei mese delicioase pentru cei care isi doresc meniuri variate pentru toate momentele zilei este mai usor ca nicioadata datorita noii game de cuptoare MUSE de la Samsung. Acestea ofera functii diverse si recomandari de retete, astfel incat portiile pregatite sa fie savuroase si nutritive.

Citește și:

In plus, tehnologia inovatoare, TDS (Triple Distribution System) distribuie undele uniform, din trei directii, pentru a-i ajuta pe cei care doresc sa prepare o masa delicioasa intr-un timp extrem de rapid. Rapiditatea este completata de elementul eco: in modul standby, consumul de energie este redus cu 40%.

Fiecare gama de cuptoare MUSE vine cu doua game de culori, negru si argintiu, oferind un detaliu luxos casei tale. Noile cuptoare cu microunde sunt esenta unui stil de viata modern, in care functionalitatea, stilul si grija pentru mediu sunt ingredientele perfecte pentru un cuptor cu microunde de top.

Pentru o masa delicioasa ai nevoie de o atmosfera perfecta

Daca vrei sa te bucuri de tot confortul la tine acasa si sa savurezi atat momente culinare cat si clipe inedite alaturi de cei dagi, Samsung iti pune la dispozitie sistemul de aer conditionat Seria K (Jungfrau), un sistem de top ce imbina designul elegant cu cele mai avansate tehnologii pentru a oferi atat performanta, cat si eficienta energetica.

Citește și:

Noutatea in ceea ce priveste Seria K o reprezinta posibilitatea de control a aparatului cu ajutorul smartphone-ului, astfel incat tu sa ai tot confortul la o atingere de ecran. De asemenea, cu functia Double Saving se reduce consumul de energie cu pana la 80%, iar functia Double Cleaning pune la dispozitie un filtru Full HD si un generator de ioni, denumit S-Plasma, pentru un aer purificat.

Iar vestile bune nu se opresc aici - atunci cand aparatul este in uz, tehnologia Smart Inverter menţine temperatura constanta, fara oprirea si pornirea continua a compresorului, reducand astfel cantitatea de energie irosita. In plus, cand aparatul este oprit, tabloul de comanda optimizat foloseste cantitati mici de energie, iar tu vei economisi cu 90% mai multa energie.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.