Setari Cookie-uri

Metoda de epilare potrivita pentru tine

Descopera o gama completa de produse de epilare de la Philips

Comunicat de presa

Hainele la moda, coafura si machiajul te fac sa te simti bine si increzatoare. Insa vara aceasta, atrage atentia celor din jur si cu picioare superbe si o piele catifelata precum satinul, fara niciun fir de par. Obtine aceasta piele folosind metoda de epilare potrivita tie si produsul care iti satisface toate nevoile.

In functie de rutina ta de epilare, nevoile specifice ale pielii tale si stillul tau de viata, Philips iti pune la dispozitie o gama completa de produse de epilare: sistemele de epilare cu lumina intens pulsata Philips Lumea (inhiba cresterea firului tau de par), epilatoarele din gama SatinPerfect (discuri ceramice hipoalergenice si wet&dry, mai putina durere si mai putine iritatii) si epilatoarele din gama SatinSoft (discuri hipoalergenice cu ioni de argint si wet&dry, delicate cu pielea ta).

Citește și:

Daca iti doresti rezultate de lunga durata incearca sistemele de epilare cu lumina intens pulsata (IPL) Philips Lumea.

Daca vrei rezultate imediate, dar pielea ta este sensibila si te iriti dupa epilare, iti recomandam epilatoarele din gama SatinPerfect (HP6581, HP6579, HP6577, HP6575, HP6574, HP6570) cu discuri ceramice care reduc iritatiile. Daca esti sensibila la durere, incearca epilarea sub dus, poti alege fie epilatoarele Philips SatinPerfect (HP6581, HP6577, HP6575), fie epilatorul Philips SatinSoft HP6522.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.