Setari Cookie-uri

Care sunt cele mai bune metode de protectie financiara

Cu un deceniu in urma, cresterea veniturilor parea a fi o constanta, nivelul de trai din ce in ce mai bun de asemenea parea, pentru cei mai multi dintre noi, un deziderat cat se poate de realist. Istoria ultimilor ani ne-a aratat insa ca nu intotdeauna viitorul se aliniaza planurilor noastre.

comunicat de presa

Cu un deceniu in urma, cresterea veniturilor parea a fi o constanta, nivelul de trai din ce in ce mai bun de asemenea parea, pentru cei mai multi dintre noi, un deziderat cat se poate de realist. Istoria ultimilor ani ne-a aratat insa ca nu intotdeauna viitorul se aliniaza planurilor noastre. Poate fi o criza economica cea care se interpune intre noi si viitorul nostru, sau poate reconfigurarea pietei muncii, sau poate un “banal” accident de masina sau una dintre numeroasele boli grave aflate inca fara raspuns. Orice poate interveni, orice se poate intampla, oricand planurile de viitor se pot transforma in visurile unei alte lumi.

Ca nu putem anticipa ce ne rezerva viitorul este o certitudine, insa tot o certitudine este ca ne putem proteja financiar impotriva neprevazutului. Instrumente pentru protectie financiara sunt multiple si in functie de cunostintele economice ale fiecaruia, de timpul si energia pe care suntem dispusi sa le investim in administrarea acestor intrumente, putem gasi solutia potrivita nevoilor personale.

Citește și:

Pentru cei care au cunostinte economice temeinice dar si apetit pentru risc investitional, activele financiare, respectiv actiunile, obligatiunile si titlurile de valoare sunt o foarte buna optiune. Pentru cei mai conservatori exista depozitele bancare cu dobanda fixa.

Pentru cei preocupati cu precadere de siguranta financiara a celor dragi exista asigurarile de viata. In functie de optiunile fiecaruia, o asigurare de viata poate oferi protectie financiara pentru viitorul copiilor, poate fi un suport in caz de boala sau accident, un ajutor pentru cand veniturile scad semnificativ (in caz de somaj sau pensionare) sau un sprijin pentru cei dragi, dupa ce pierd ajutorul nostru. O asigurare inseamna protectie, dar, in functie de optiunile asiguratului, poate fi si investitie sau economisire.
O asigurare de viata precum Protector de la AXA ofera siguranta ca, pe parcursul unei perioade ce poate fi cuprinsa intre 5 si 35 de ani, linistea si bunastarea celor dragi si durabilitatea afacerii tale, sunt de netulburat. Cele 9 extra-optiuni suplimentare pot personaliza asigurarea de viata, in functie de nevoile specifice ale fiecaruia.

Citește și:

Asadar, daca stim care ne sunt necesitatile si prioritatile financiare putem alege tipul de asigurare de viata care raspunde nevoilor noastre cel mai bine.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.