Setari Cookie-uri

GetLokal iti aduce evenimentele de weekend!

Vezi care sunt cele mai tari evenimente de weekend!

Pentru un inceput cat mai animat ai cea de-a opta editie Anim'Est, care anul acesta aduce in prim plan animatia elevetiana. Pentru a surprinde cat mai bine peisajul animatiei elvetiene organizatorii au inclus in program proiectii dedicate numelor deja consacrate, dar si celor mai promitatori animatori ai noii generatii.

De asemnea, vor fi prezenti la eveniment si regizorii Frédéric si Samuel Guillaume care pe langa participarea la proiectia animatiei lor stop motion Max & Co, vor sustine un masterclass si un workshop.

Vremea e numai buna de vizonat filme asa ca uita-te pe programul Romania International Film Festival ('Festival de film cu buget mic si filme mari') care are loc la Sala Union a Cinematecii Romane si pe cel al Zilelor filmului brazilian, eveniment care are loc la Institutul Cervantes.

Tot in zona de traditie, dar de data aceasta romaneasca, Alchemia in colaborare cu brandul Iiana te asteapta la Targul de Ie Romaneasca unde vor fi expuse peste 700 de piese noi si vintage lucrate 100% manual.

Citește și:

Pentru completarea garderobei de toamna treci pe la MADE BY ME! - Targ dedicat creativitatii si designului care are loc in atmosfera relaxata de la The Vintage Pub.

Sambata seara ai concertul inedit al japonezului Kitaro, aflat pentru prima data la noi in tara, care imbina muzica electronica si cea traditionala, la Sala Palatului. La Colectiv, trupa The Mono Jacks isi incheie cei 5 ani de activitate intr-un concert aniversar.

Incheie weekendul la Duminica culinara in Energiea care iti propune o incursiune in bucataria japoneza, iar dupa du-te la spectacolul de teatru Auto, dupa textul lui Ernesto Cabllero din Puzzle sau la spectacolul de dans contemporan CAMERA 0001|FABRICA DE VISE la CNDB.

Cititi despre mai multe evenimente pe getlokal.ro.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.