Setari Cookie-uri

Lansarea colectiei IMPERIA by Georgiana Ionita

Fii femeia "IMPERIA"!

comunicat de presa

Daimon Club imbraca haine de catwalk, marti, 12 noiembrie, de la orele 19:30, pentru cea mai noua colectie a designerului Georgiana Ionita, IMPERIA.

Cei prezenti vor putea admira o colectie complexa, dedicata femeilor puternice, impunatoare, care reusesc sa se faca remarcate indiferent de situatie, etalandu-si rafinamentul, inteligenta, dar si sex-appeal-ul.

Tinutele sunt realizate din voaluri fine, tafta duchesse si dantele, fiind accesorizate cu elemente aurii, aplicate manual. Femeia “IMPERIA”, impecabila si mereu in centrul atentiei, va fi infatisata in diferite ipostaze, de la forme fluide la forme geometrice, in combinatii de culori: albastrul regal, rece, dar plin de senzualitate, nude-ul pur care scoate in evidenta personalitatea si negrul misterios, care aduce in prim plan eleganta si puterea.

Citește și:

Toate elementele colectiei IMPERIA au fost gandite de tanara creatoare in scopul de a surprinde si de a construi tiparul femeii perfecte, al carei exterior fabulos va fi, cu siguranta, admirat de toata lumea.
Gazda evenimentului va fi nimeni altul decat Bogdan Vladau, iar atmosfera va fi intretinuta de Dj Motion Monument (Bass Turbat ) si de saxofonistul Lorand Sax (Sax Machine).

Printre modelele care vor defila se numara Gina Maican, Roxana Tanase (Playboy), Alexandra Popescu ( FHM), Carmen Popa (miss Click), Loredana Benga (actrita).

Partenerii evenimentului: Daimon Club, Posh Beauty, Dagmar Make-up, WM Concept Store, Prestige Boutique ,Natalin Studio, Hyp TV.

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.