Setari Cookie-uri

Zombies de la Noaptea Devoratorilor de Publicitate ataca salile de cinema si Centrul Vechi

Astazi, 07 noiembrie lansam spotul de promovare pentru Noaptea Devoratorilor 2013 si site-ul devoratori.ro.

Comunicat de presa

Prin acesta executie am incercat sa aducem evenimentul mai aproape de public asa ca ne-am indreptat catre locuri in care putem intalni oameni pe care sa-i transformam in devoratori.

Gandul din spatele acestui spot si a platformei online a fost sa transformam cat mai multi oameni in devoratori, asa ca am ne-am pozitionat comod in sala de la Cinema Patria intr-o duminica oarecare, dar nu oricum ci transformati in zombies.

Reactiile nu au intarziat sa apara, noi am filmat intreaga intamplare transformand-o in spotul de promovare NDP 2013. Nu ne-am oprit aici, dupa experimentul de la Cinema Patria, a urmat o plimbare in Centrul Vechi, unde am cules si mai multe reactii. Impatimitii reclamelor, dar si fanii zombies ne gasesc pe devoratori.ro, unde ne continuam misiunea de contaminare.

"Conceptul Zombies a pornit de la observatia ca, atunci cand esti realmente pasionat de ceva, undeva la limita obsesiei, acel ceva devine un fel de prada, pe care o urmaresti pana cand nu mai are nicio sansa de scapare. Comparatia intre pasionati si zombies a venit cumva natural: – ambele sunt „creaturi ale noptii” care vaneaza obsesiv singurele lucruri care ii intereseaza. In fiecare pasionat de publicitate exista niste monstri devoratori de tot ce este interesant, actual si out of the ordinary. Noaptea Devoratorilor de Publicitate este reuniunea anuala a acestor creaturi." – Bogdan Ivascu, Senior Account Manager Tempo Advertising.

Citește și:

Conceptul de comunicare a fost dezvoltat de agenția Tempo Advertising. Echipa care a contribuit la proiect este formata din Gabriel Mihailescu – Art Director, Iulia Soare – Copywriter, Viorel Holovaci – Senior Art Director și Bogdan Ivascu – Senior Account Manager.

Declinarea si implementarea conceptului pe mediile digitale este realizata de catre agentia Republika Interactive. Echipa a dezvoltat proiectul este alcatuita din: Justin Kadima - General Manager, Stefania Kadima - Managing Partner, Cosmin Merisescu - Chief Technical Officer, Nelutu Ungureanu - Web Developer, Enoh Barbu -Web Developer, Dan Buruiana - Art Director, Mihai Rancea - Web Designer, Raluca Irimia - Account Manager, Rodica Grad - Copywriter, Oana Marin - Community Manager.

Accesul la eveniment se face incepand cu ora 20:00. Programul evenimentului este urmatorul:

Citește și:

    Live DJ Mongol / 20:30 - 21:15
    Stand Up Comedy / Mihai Bobonete / 21:15 - 21:45
    Proiectie spoturi / 22:00 - 23:20 / 23:40 - 01:00 / 01:20 - 02:40 / 03:00 - 04:20
    Expozitie Ortaku / 20:00 – 4:00
    Happening-uri surpriza / 20:00 – 04:00

    Biletele sunt disponibile pe site-ul www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in Magazinele Germanos.

    Vizionare placuta


    Kudika
    8 Noiembrie 2013
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.