Setari Cookie-uri

Accu-Chek Performa Nano - glucometrul cu design si functii inovatoare

Compania Roche Diabetes Care Romania a lansat glucometrul Accu-Chek Performa Nano, un dispozitiv de ultima generatie ce aduce inovatii atat in materie de tehnologie, cat si in materie de design.

Comunicat de presa

Noul glucometru vine in sprijinul persoanelor diagnosticate cu diabet si a celor care doresc o monitorizare constanta a glicemei ca preventie, fiind discret si imbunatatit cu instrumente inovatoare de control al diabetului: marcaje inainte si dupa masa, remindere personalizate, memorie de pana la 500 de rezultate, sistem de intepare atraumatic si acuratete a rezultatelor oferite.

Campanie inedita de lansare

Odata cu lansarea noului glucometru Accu-Check Performa Nano, Roche Diabetes Care Romania doreste sa atraga atentia asupra diabetului, a riscurilor determinate de aceasta afectiune in cazul declansarii ei, dar si a importantei controlului medical periodic si a testarii glicemiei in preventia diabetului.

Campania de comunicare a fost conceputa pornind de la numarul alarmant al persoanelor tinere din Romania diagnosticate cu diabet in ultimii ani. Acestea isi doresc sa fie mereu in pas cu ultimele tendinte in fashion si gadget-uri, dar in acelasi timp trebuie sa isi monitorizeze glicemia chiar daca sunt afectate de diabet, sau doar ca metoda de preventie.

Astfel, a luat nastere proiectul "Style up the glucometer", care a provocat 4 echipe de designeri romani si bloggeri de fashion sa se alature campaniei pentru a adauga o tusa de stil design-ului glucometrului Accu-Chek Performa Nano, care este un dispozitiv discret, modern si performant.

Designerii implicati in proiect sunt Rhea Costa, Kinga Varga, Adrian Oianu si Lana, alaturi de bloggerii de fashion Ana Morodan, Dana Rogoz, Laszlo Nagy si Alex Moise. Echipele au creat huse moderne, specifice stilului lor definitoriu ca designer, astfel incat glucometrul Accu-Chek Performa Nano sa fie device-ul care are grija de glicemia ta si este in acelasi timp adaptat stilului fiecarui utilizator.

"Numarul tinerilor diagnosticati cu diabet in ultima perioada este din ce in ce mai mare, insa acestia trebuie sa stie ca diabetul nu este un subiect tabu. Faptul ca trebuie sa poarte in permanenta un glucometru la ei nu trebuie sa fie o bariera, mai ales ca pe piata exista deja dispozitive discrete, moderne si in acelasi timp performante, care se adapteaza stilului lor si ii ajuta sa gestioneze mult mai usor aceasta afectiune. Odata instalat in organism, diabetul nu dispare, insa poate fi tinut sub control prin automonitorizare si tratament si, desigur, il putem preveni actionand prin masurile corecte si apeland la un medic specialist" a declarat Dr. Simona Tivadar, medic primar diabet, nutritie si boli metabolice.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.