Setari Cookie-uri

Craciunului tau ii lipseste stralucirea? Inveseleste petrecerea cu Aperol Spritz!

Decembrie este cu siguranta luna in care veselia este cea mai apreciata stare de spirit. Fie ca este vorba de petreceri la birou, iesiri cu prietenii sau organizarea mesei de Craciun in familie, fiecare ocazie merita sarbatorita asa cum trebuie.

comunicat de presa:

Se apropie sarbatorile, iar petrecerea clasica de Craciun pare ca si-a pierdut stralucirea din alti ani? Inca mai ai timp sa iti schimbi planurile si sa organizezi ceva diferit si creativ anul acesta. Fie ca esti invitat sau iti asumi rolul de gazda, poti aduce o noua savoare traditionalei mese de sarbatori, adaugand printre clasicele preparate si retete italienesti de bauturi si gustari speciale.

In niciun alt loc de pe Pamant petrecerea de Craciun nu este mai apreciata decat in Italia, iar acest lucru se observa in fiecare masa pe care italienii o pregatesc de sarbatori. Desi fiecare regiune are specificul ei, printre preparatele specifice se regasesc si retete comune pe intreaga suprafata a Italiei, precum:

Panettone - un cozonac rotund pregatit dupa o reteta specifica din Milano. Este copt intr-o tava speciala, pentru a putea sa obtina forma potrivita. Panettone este un desert relativ usor de preparat, iar pus intr-un ambalaj frumos, se transforma in cadoul perfect pentru gazda unei petreceri.

Citește și:

Tortellini al brodo - pastele atat de specifice italienilor nu trebuie sa lipseasca de la o petrecere de Craciun. Tortellini al brodo este o supa usoara si hranitoare de paste umplute cu carne.

Capon - puiul este pasarea preferata a italienilor pentru masa de Craciun. Puternic aromat si crocant, se gaseste in mijlocul mesei de sarbatori si este cel mai impunator preparat.

Pentru ca petrecerea din acest an sa fie una de neuitat, te sfatuim sa abordezi stilul italienesc, inlocuind sampania cu o sticla de Aperol Spritz, iar invitatii iti vor aprecia cu siguranta initiativa. Asigura-te ca ai suficient Prosecco si suc de portocale, in caz ca vor ajunge la petrecere si invitati surpriza. Acum petrecerea poate sa inceapa!

APEROL SPRITZ

Aperol Spritz este aperitivul perfect, caracterizat prin culoarea portocalie si gustul unic gratie retetei neschimbate pe baza de infuzie de ingrediente selectionate, cum ar fi bitter, portocale dulci si multe alte plante (inclusiv rubarba) si radacini in proportii perfecte.

Citește și:

Se prepara foarte usor si are atingerea gustului delicios al sampaniei sau al Prosecco. Reteta este atat de simpla, cat ai spune 3,2,1 si tot ce trebuie sa faci este sa schimbi paharele obisnuite cu cele mari de vin, sa le umpli cu cuburi de gheata, sa adaugi o felie de portocala, 3 parti de Prosecco sau orice alt vin spumant sec, 2 parti Aperol si apoi un strop de apa minerala, pentru a da savoare evenimentului.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.