Setari Cookie-uri

Ultimul Zburator vine mai devreme!

Lansarea pe marele ecran a primului film in realism magic facut vreodata in Romania, "Ultimul Zburator"a fost devansata pentru data de 7 februarie 2014.

Comunicat de presa

"Am schimbat data premierei filmului din doua motive: primul este finalizarea post productiei mai repede decat am prognozat, iar al doilea, cel mai important, este nerabdarea publicului de a-l viziona", a declarat Ovidiu Georgescu, regizorul si producatorul filmului.

Desi, in prima faza, producatorii si distribuitorii au comunicat ca 14 februarie este o data cu greutate pentru public, fiind Sfantul Valentin - Ziua Indragostitilor, surse din interior au declarat ca a existat un oarecare confilct intre semnificatia zilei din punctul de vedere al istoricului national si al valorilor culturale romanesti. Promovarea si reinvierea acestora din urma sunt principalul obiectiv al Trilogiei Promissum, din care "Ultimul Zburator" reprezinta prima parte.

Intrebata de ce nu s-a ales ca data, 24 februarie, de Dragobete, Andrea Comanici, General Manager InterComFilm Distribution a declarat ca a existat discutia, la inceput. "Ulterior, dupa ce au inceput evenimentele de promovare a filmului, datorita modului in care acestea au fost primite de catre public, s-a mers mai departe. Astfel, am ajuns la concluzia ca ar fi bine sa ne adresam direct si oamenilor din alte orase. In consecinta, pregatim mai multe surprize pentru spectatorii din toata tara si am hotarat sa devansam data. S-au facut eforturi supra-omenesti si, datorita unei echipe minunate, post productia este gata cu mult mai devreme decat ne asteptam."

Citește și:

"Ultimul Zburator" este un film independent, realizat in totalitate din finantare privata, produs de Asociatia Culturala "Promissum" si distribuit in cinematografele din Romania de InterComFilm Distribution. Toti cei implicati in realizarea acestui film au fost fascinati de povestea lui: un mit clasic al culturii romane, mitul Zburatorului, spus sub forma unui basm modern. Filmul este o frumoasa poveste de iubire ce transcede timpul si spatiul, prezentand o lume fascinanta, de mult uitata de o societate atat de cufundata in intunericul materialismului. Echipa si actorii au realizat acest proiect pentru ca au indraznit sa creada!

Sursa foto interior: Facebook.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.