Setari Cookie-uri

Din 31 martie, incepe o noua sesiune de workshopuri NAKED PR, primul proiect educational de PR specializat

Astazi s-au deschis inscrierile pentru noua editie de cursuri, sesiuni si workshops NAKED PR, singurul laborator PR din Romania, locul unde se intalnesc caracterele puternice, inteleptii, inovatorii din comunitatea PR.

comunicat de presa

Din 31 martie, timp de 7 saptamani, profesionistii sau aspirantii la profesia de specialist PR in Fashion, Business, Film, Luxury si Politica vor avea ocazia sa invete tehnici, trucuri, secrete profesionale de la personalitati cu notorietate, expertiza fara cusur si cariere de succes in aceste domenii. NAKED PR are si o premiera pe lista cursurilor din aceasta primavara, un modul dedicat profesiei de BUYER.

Mirela Bucovicean (Business PR), Ana Bucur si Noemi Revnic (Fashion PR), Radu Magdin (Political PR), Ileana Cecanu (Film&Actors PR), Omar Albitar (Luxury PR) si Angi Dumitrescu (Buying) formeaza echipa profesorilor NAKED din acest sezon.

Profesorii de la NAKED PR sunt celebritati in domeniu. Mai mult, la fiecare intalnire “studentii” de la NAKED PR vor avea surpriza si privilegiul de a sta fata in fata cu personajele “in the news” din fiecare domeniu pe care il abordam, de la designeri de moda de top, manageri cu marci personale remarcabile, politicieni, jurnalisti cu nume si condei recunoscut, actori, regizori premiati international sau persoane publice pe care le admiram si pe care doar la NAKED avem ocazia sa-i si intervievam. Pentru adevaruri de PR NAKED, bineinteles”, spune Raluca Cristea, unul din initiatorii NAKED PR.

Citește și:

In afara de cursurile clasice, din scolile de profil, profesionistii de PR au nevoie de energia reala, fara ascunzisuri (fara PR) a industriei. Intalnirile cu profesorii-celebritati si invitatii lor sunt valorile adaugate ale syllabus-urilor NAKED, o abordare noua, prin care ne propunem “PRevolution”, adauga Adelina Bortan, fondator NAKED PR.

Proiectul Naked PR se adreseaza tuturor celor in cautare de upgrade si newins, fie ca sunt profesionisti, aspiranti, angajatori sau pasionati de PR.

Detalii despre agenda workshopurilor si inregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR (www.nakedpr.ro).

Despre Naked PR
Naked PR este un proiect educational dedicat tuturor celor in cautare de upgrade si newins.

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.