Setari Cookie-uri

NOUL PHILIPS VISAPURE - Sistemul inteligent de curatare si ingrijire a fetei

Daca orice moment al vietii tale reprezinta o celebrare a frumusetii, daca iti place sa iti descoperi si redescoperi frumusetea de fiecare data cand te privesti in oglinda si vezi un chip fresh, ingrijit, curat si stralucitor, daca esti la curent cu tot ce e nou si iti place sa folosesti tehnologia in avantajul tau, inseamna ca te-ai alaturat noului trend in materie de frumusete "Smarter Beauty" si ca vei adora sa folosesti noul sistem inteligent de curatare si ingrijire a fetei Philips VisaPure.

Comunicat de presa

Philips VisaPure indeparteaza eficient machiajul, celulele moarte si impuritatile si ofera o curatare de 10 ori mai eficienta decat curatarea manuala. Imbunatateste absorbtia produselor tale preferate de ingrijire a tenului si stimuleaza microcirculatia pielii, gratie masajului delicat.

Philips VisaPure este unicul sistem de curatare a fetei cu tehnologia DualMotion care face ca peria sa se roteasca si sa vibreze delicat, in acelasi timp. Este usor de integrat in rutina ta zilnica de ingrijire, deoarece o curatare completa a tenului dureaza numai 1 minut. Actioneaza delicat asupra tenului tau, astfel incat poti utiliza Philips VisaPure de doua ori pe zi, dimineata si seara.

"Noi, cei de la Philips, stim cat de importanta este ingrijirea zilnica a tenului si vrem sa ajutam femeile sa arate si sa se simta extraordinar. De aceea, cercetatorii si tehnicienii nostri au lucrat in stransa colaborare cu laboratoare specializate in produse pentru ingrijirea pielii, cu scopul de a ajuta femeile sa se bucure de o piele curata si plina de stralucire, intr-un mod cat mai confortabil si usor. Smarter Beauty incorporeaza tot ce exprima zambetul sau ochii unei femei inteligente. Este un manifest - tendinta prin care incurajam femeile sa indrazneasca sa foloseasca tehnologia pentru a fi frumoase la orice varsta si in orice moment al vietii lor", afirma Anda Mihai, Marketing Manager Philips Personal Care Consumer Lifestyle South East Europe.

Citește și:

Tehnologie unica in lume, pentru o frumusete desavarsita

Aparatul Philips VisaPure este unicul sistem de curatare a fetei din lume care dispune de tehnologia "Dual Motion" care face peria aparatului sa se roteasca si sa vibreaze delicat, in acelasi timp. Vibratiile pe verticala ale periei mobilizeaza impuritatile, celulele moarte si urmele de machiaj, care sunt ulterior indepartate gratie miscarilor de rotatie ale periei. De asemenea, vibratiile verticale au un efect placut de masaj, care elibereaza tensiunea si stimuleaza microcirculatia de la nivelul pielii, redandu-i stralucirea naturala.

Dupa curatarea cu Philips VisaPure, tenul tau este pregatit si are acum nevoie doar de un usor retus.

"Simplitatea, dar mai ales naturaletea sunt cele mai sofisticate calitati. Cu cat avem mai putin machiaj cu atat chipul este improspatat, lasand sa se descopere un ten radios. Prin machiajul natural ne asumam o frumusete nativa. Conturarea delicata a trasaturilor prin machiajul natural are si rolul de intinerire. Machiajul natural impune un ten impecabil ce radiaza de sanatate. Trasaturile chipului pot fi armonios subliniate prin tuse difuze daca tenul este curat, bine hidratat si natural uniformizat. Philips VisaPure iti curata delicat tenul ajutandu-te sa obtii un machiaj perfect al tenului", a precizat Dana Argesan, make-up artist.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.