Setari Cookie-uri

Alice Design Boutique - ambasadorul elegantei si rafinamentului

Alice Design ofera servicii complete pentru mirese

comunicat de presa

Design Boutique – brand de rochii de mireasa si rochii de seara – anunta deschiderea oficiala a showroom-ului in Bucuresti. Alice Design ofera servicii complete pentru mirese: rochii de mireasa, voaluri, bijuterii, pantofi, crinoline, detalii pentru par, dar si pentru celelalate personaje ale unei nunti reusite: rochii pentru domnisoare de onoare, nase, invitate.

Alice Design nu este un simplu boutique de rochii de mireasa si rochii de seara. Showroom-ul, creat intr-o atmosfera calda si primitoare, te duce cu gandul la stilul baroc si vintage, peretii interiori ai cladirii construite in perioada interbelica fiind decorati cu tablouri vechi de 100 de ani, oglinzi masive si candelabre care incarca aspectul de basm al locatiei.

Alice Design vine pe piata cu un concept nou si unic, pentru ca asa trebuie sa fie nunta oricarei femei: unica! Colectiile de rochii de mireasa sunt lucrate manual, in care broderiile, dantela, boemul si romantismul sunt cuvintele cheie.

Citește și:

Rochiile sunt create din cele mai bune materiale cu aplicatii de pietre pretioase si broderii lucrate manual, iar modelele sunt croite special pentru ca orice femeie sa se simta frumoasa iar ziua nuntii sa fie cu adevarat una unica. Rochiile de seara Alice Design intruchipeaza in totalitate rafinamentul, prospetimea si romantismul.

Fie ca este vorba despre un stil clasic, vintage sau modern, rochiile Alice Design vor da un plus de valoare, frumusete si seductie oricarei femei. Atat rochiile de mireasa cat si cele de seara ale brand-lui Alice Design sunt feminine, diafane, romantice, indraznete si se regasesc intr-o varietate de stiluri, nuante si modele.

Alice Design reprezinta iubirea mea pentru frumos si experienta acumulata de-a lungul timpului in design-ul rochiilor de mireasa si rochiilor de ocazie. Este o provocare sa creez pentru siluete diverse si ma preocupa foarte mult confortul clientelor. Este foarte important ca persoanele care imi poarta creatiile sa se simta confortabil, de aceea acord o atentie deosebita detaliilor. Alice Design este promisiunea pentru o rochie in care orice femeie va fi remarcata, iar simpla ei prezenta va fi o aparitie sofisticata”, declara Alina Gheorghe, CEO Alice Design Boutique.

Citește și:

Odata cu lansarea oficiala, brand-ul Alice Design incepe campania “O rochie pentru fiecare” prin care se promoveaza ideea ca nu conteaza varsta, stilul, marimea sau bugetul clientei. Campania “O rochie pentru fiecare” se adreseaza oricarei femei: clienta isi prezinta modelul de rochie pe care si-o doreste si spune bugetul pe care il are pentru a-si achizitiona acea rochie, iar Alice Design depune efortul pentru a crea rochia perfecta si pentru ca fiecare femeie sa straluceasca la orice eveniment.

Alice Design ofera servicii multiple: de la realizarea integrala a unor modele unice si personalizate de rochii de mireasa si rochii de seara, servicii de croitorie, modificari, ajustari si design, pana la consultanta privind tinutele dimnisoarelor de onoare sau a tinutelor de seara pentru diferite evenimente.
Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul oficial Alice Design Boutique si pagina de Facebook Alice Design Boutique

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.