Setari Cookie-uri

Voteaza proiectele care vor merge la Romanian Design Week

Voteaza proiectele care vor merge la Romanian Design Week, in cadrul INSTALART/Obiect/002. Inspired by Peroni

Comunicat de presa

Juriul "INSTALART/ Obiect/ 002. Inspired by Peroni" a ales proiectele semifinaliste, in urma provocarii lansate tinerilor designeri, studenti la arte, arhitectura sau pasionati de design de a genera o idee de obiect. Pana marti, 15 aprilie, publicul poate vota pe http://peroniitaly.ro/rdw/ cele 4 proiecte castigatoare, care vor fi realizate si expuse la Romanian Design Week.

Designerii implicati in proiect, Marcel Klamer, Mihai Popescu, Sebastian Barlica și Stefan Barutcieff au evaluat proiectele inscrise si le-au selectat pe cele care au reusit sa reflecte cel mai bine valorile brandului si stilul italian pe care Peroni il reprezinta. In cele din urma, competitia stransa dintre proiectele care au raspuns cel mai bine temei si punctajul acordat au dus la selectia a 11 proiecte.

Andrei Zugravu, Bianca Cristina Padurean, Ovidiu Valentin Subtire, Madalin Gheorghe (Simplexio), Silviu Aldea, Alexandra Ghioc, Emil Daniel Vatavu, Victor Scutari, Sarah Denis Ambrozie, Ionut Viorel Piturlea, Sorin Leonties sunt cei ale caror proiecte pot fi votate de public pe platforma online www.peroniitaly.ro/rdw pana marti, 15 aprilie 2014.

Citește și:

Cei patru finalisti vor putea urmari, chiar conduce fabricatia obiectului si se vor bucura de indrumarea designerilor implicati in proiect, care vor coordona drumul de la ideile generate la obiectele de design integrate in expozitia Peroni din cadrul Romanian Design Week. Mai mult decat atat, obiectele de design vor fi promovate sub umbrela Peroni Nastro Azzuro, sustinator al efervescentei si creativitatii.


Romanian Design Week 2014
, evenimentul care reuneste lucrarile unora dintre cei mai importanti designeri si creativi romani, va avea loc anul acesta intre 16 si 24 mai si are ca tema importanta designulului in spatiile publice si rolul acestuia in modul in care relationam, comunicam si ne imbunatatim viata. Dupa editia din 2013, care a adus impreuna peste 120 de designeri si mai mult de 10.000 de vizitatori, Romanian Design Week a devenit unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei creative locale.

Citește și:

Implicarea Peroni in proiectul realizat alaturi de Instalart, asociatia culturala care isi propune sa promoveze si sa sustina artele tridimensionale, vin in continuarea activitatilor prin care brandul si-a afirmat de-a lungul timpului inclinatia catre design, rafinament, stil si creativitate, fiind un sustinator al initiativelor artistice inspirate de simbolurile stilului Italian.

Materialul compozit, propus pentru realizarea obiectelor (prototip), este pus la dispozitie de catre Kerrock. Kaustik, Sfera Design , Twins Design , Yuka, Avantgrapho sunt cei care sprijina proiectul in executie. FM Signs ofera consultanta. Moir Design Concept Store asigura arhitectura expozitiei. Fratelli asigura atmosfera italiana. Umbrella Hostel va gazdui castigatorii. Instalart este curator si asigura, cu ajutorul partenerilor si al invitatilor, calitatea proiectului.

Citește și:

Parteneri media: Radio Gold FM, Zeppelin, Igloo, Designist, Arhiforum, Arhitectura, Modernism, Artclue, Veioza Arte, Designandlovingit.tumbler.com, Tataia, All Hollow, Bucharest Tips, Molecule F.

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.