Setari Cookie-uri

Cadoul de Paste - CONDUR by alexandru

CONDUR by alexandru demareaza in perioada 14-22 aprilie o campanie promotionala

comunicat de presa

In preajma sarbatorilor de Paste, CONDUR by alexandru ofera clientilor sai un cadou surpriza pentru orice comanda efectuata in boutique-ul online www.condurbyalexandru.ro: 10% discount si transport gratuit, valabil atat in Bucuresti cat si in celelalte orase din tara.

condur by alexandru
Un brand romanesc care pretuieste traditiile si receptiv la nevoia femeilor de a-si completa dressing-ul cu accesorii noi, mai cu seama in apropierea sarbatorilor, CONDUR by alexandru demareaza in perioada 14-22 aprilie, o campanie promotionala, menita sa se constituie in pretextul perfect pentru oferirea unui cadou special.

In noaptea de Inviere, atunci cand intreaga comunitate crestina se reuneste in lacasele sacre pentru a lua Lumina, traditia spune ca tinuta adoptata la slujba trebuie sa includa o piesa noua. Iar acea piesa poate fi constituita dintr-o pereche de pantofi semnati CONDUR by alexandru, pentru achizitia carora nu sunt necesare drumuri obositoare in centrele comerciale ultra-aglomerate, ci doar un simplu click din fotoliul confortabil de acasa.

Citește și:

condur by alexandru

Mai mult decat atat, noile modele de balerini din lac cu varf ascutit, in nuante de roze, menta, rosu, nude, corai mat, fuchsia sau vernil, precum si pantofii cu toc patrat elegant care alatura pielea lacuita detaliilor metalice cu reflexii ca de oglinda, transforma orice purtare intr-un exercitiu de stil si de confort extrem, insotind atat plimbarile prelungite din scurta vacanta de Paste cat si intalnirile pline de fast in cadrul intim al familiei.

Timp de o saptamana (14-22 aprilie), orice comanda de pantofi sau sandale efectuata in magazinul online www.condurbyalexandru.ro beneficiaza de un discount de 10% si de transport gratuit catre orice destinatie din tara.

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.