Setari Cookie-uri

Nestle Fitness lanseaza Programul pentru un abdomen plat in pasi de Samba

Pregateste-te de vara!

comunicat de presa:

Cerealele Nestlé Fitness te pregatesc pentru a fi in cea mai buna forma vara aceasta! Programul pentru un abdomen plat oferit gratuit de Nestlé Fitness te va ajuta si in acest an sa-ti tonifici abdomenul si sa te distrezi in acelasi timp!

Nestlé Fitness lanseaza Programul Abdomen Plat in pasi de Samba - o metoda distractiva de a arde calorii in timp ce iti tonifici muschii. Utilizeaza codul imprimat pe partea interioara a ambalajului promotional Nestlé Fitness Samba pentru a accesa si invata programele speciale de dans. Cu un singur click, poti alege programul Street Dance sau Party Groove, in care coregraful Nestlé Fitness, Nuno, te invata cum sa ai un abdomen tonifiat in ritm de Samba.

Pentru a avea rezultate sigure, Nestlé Fitness iti recomanda sa urmezi 3 pasi simpli: exercitii fizice pentru abdomen, dans si o alimentatie echilibrata.

Citește și:

Tonifica-te cu exercitiile specializate pentru abdomen, danseaza pe ritm de Samba si nu uita de o alimentatie echilibrata si variata. Este foarte important sa includem in dieta zilnica cat mai multe legume si fructe precum si cerealele integrale continute si de Nestlé Fitness, pentru un mic dejun hranitor, bogat in nutrienti.

Mai multe detalii poti gasi pe site-ul www.nestle-fitness.com/ro.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.