Setari Cookie-uri

Dermato-cosmetice inteligente: ingrijirea tenului in timpul verii - Avene Sun Care

Cum va pregatiti de vara? V-ati facut deja planurile de vacanta?

Comunicat de presa

Astazi, dermato-cosmeticele inteligente ne ajuta sa avem un look perfect chiar si la plaja, fara sa fie nevoie sa facem compromisuri, datorita noilor formule care combina pigmentii nuantatori similari fondului de ten, hidratarea, iluminarea si protectia solara ridicata. Pentru ingrijirea tenului in aceasta vara, Avene recomanda formule sigure, cu protectie solara ridicata si texturi fine, light, dezvoltate atat pentru tenul normal, cat si pentru cel cu imperfectiuni pe care vrem sa le ascundem, fara sa incarcam tenul.

Faceti cunostiinta cu vedeta sezonului, de la Avene:

• Crema nuantatoare cu SPF 50+ Avene Sun Care

Textura sa nuantatoare are o foarte buna putere de acoperire a imperfectiunilor si ilumineaza tenul, conferind un efect de “stralucire sanatoasa” a pielii. Are o textura fluida, usoara, ideala pe timpul verii si asigura un confort maxim pielii uscate si foarte uscate. Formula este dezvoltata special pentru pielea hipersensibila la soare si in general pentru toate tipurile de piele expuse intens la soare. Are un spectru foarte larg de protectie UV, cu un complex fotoprotector stabil si eficient pentru o perioada indelungata de timp. Contine antioxidanti care protejeaza celulele de radicalii liberi, iar apa termala Avene are proprietati calmante si ilumineaza.

Cum ingrijm tenul pe timp de vara

Pret, 50 ml: 73 ron


Pentru cine prefera cremele de fata fara nuantator, va recomand:

• Crema de fata cu atingere uscata Avene Sun Care SPF 50+

Protejeaza pielea sensibila de efectele nocive ale soarelui si datorita texturii imbunatatite, ofera senzatia de “atingere uscata”. Nu lasa urme albe in urma aplicarii si intra repede in piele, lasând tenul catifelat. Crema este nelipicioasa, transparenta la aplicare, are o textura bogata, hranitoare si asigura un confort maxim pielii uscate si foarte uscate. Formula este imbogatita cu apa termala Avene, cu proprietati naturale calmante si anti-iritante. Formula este 100% sigura, fiind dezvoltata special pentru pielea sensibila, cu proprietati antioxidante.

Cum ingrijm tenul pe timp de vara

Pret 50 ml: 69 lei

*Dupa expunerea la soare, nu uitati de:

Citește și:
  • Apa termala Avene, 50 ml (travel size) – 20 lei
  • Apa termala Avene, 150 ml – 33 lei
  • Apa termala Avene, 300 ml – 43 lei

Moduri de utilizare a apei termale Avene
Cum ingrijm tenul pe timp de vara



Pentru calmarea rapida a pielii dupa expunerea la soare, pulverizeaza apa termala Avene pentru o senzatie de racoare, calmare naturala instantanee si reparare rapida a pielii bronzate.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.