Setari Cookie-uri

Noul Scholl Velvet Smooth

Scholl Velvet Smooth: pila electronica, cu capat rotativ abraziv, indeparteaza usor pielea ingrosata de pe talpi, chiar si din zonele greu accesibile. Rezultatul se vede si se simte de la prima utilizare.

Comunicat de presa

Vara si-a intrat pe deplin in drepturi. Soarele te rasfata zilnic, asa ca a venit momentul mult asteptat sa iti etalezi rochiile viu colorate, pantofii decupati si sandalele preferate. Nu inainte insa de a te rasfata cu o pedichiura de lux, dar in confortul propriei case.

Pentru ca tu sa ai picioare frumoase si catifelate, rapid si fara efort, Scholl a lansat gama inovatoare Velvet Smooth, ce inlatura cu usurinta pielea ingrosata de pe talpi. Cu un design ergonomic, usor de folosit si un capat rotativ abraziv, Scholl Velvet Smooth ofera rezultate similare celor obtinute la un pedichiurist profesionist, dar fara a fi nevoie sa iesi din casa. Pentru ca tu sa te bucuri de picioare frumoase, toata vara.

Motivele pentru care orice femeie se confrunta cu asprirea si ingrosarea pielii de pe talpa piciorului pot fi multiple: purtarea unor pantofi nepotriviti, stilul de mers sau o tendinta naturala spre o piele a picioarelor uscata. Un exces de piele ingrosata dura nu este numai suparator si inestetic, dar poate sa prezinte si riscuri pentru sanatate, prin cauzarea de rani sau fisuri. In astfel de cazuri, bacteriile pot patrunde in corp prin ranile deschise si pot determina inflamatii.

Citește și:

Pentru a preveni aceste afectiuni si a scapa de problema inestetica, pielea ingrosata trebuie inlaturata in mod regulat. Cum? Acum foarte simplu, rapid si sigur, cu ajutorul noului Scholl Velvet Smooth.

Gama Scholl Velvet Smooth cuprinde:
- Scholl Velvet Smooth Pila electronica pentru pielea ingrosata de pe talpi. Fiecare pachet contine: o pila electronica, un capat rotativ abraziv, 4 baterii tip AA si un capac protector.
- Scholl Velvet Smooth Rezerva ce contine 2 capete rotative.

Un capat rotativ Scholl Velvet Smooth poate fi intrebuintat, in medie, de 12 ori. Dupa acest numar de intrebuintari este recomandat sa fie inlocuit.Tototdata, pentru ca Scholl Velvet Smooth nu foloseste lame ascutite si se opreste automat, daca este apasat prea tare de piele.

Pentru a optimiza rezultatele obtinute cu ajutorul Scholl Velvet Smooth si pentru a preveni ingrosarea pielii, este recomandat sa folosesti zilnic Scholl Crema hidratanta pentru pielea uscata a picioarelor.

Citește și:

Foloseste cu incredere Scholl Velvet Smooth pentru picioare frumoase si catifelate si invata sa pasesti cu incredere!

Pentru mai multe informatii despre Scholl Velvet Smooth, viziteaza pagina de Facebook Scholl Romania.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.