Setari Cookie-uri

Beauty Water Q10 - De un an in Romania

Pe 30 mai Beauty Water Q10, prima bautura din Romania care contine coenzima Q10 in forma solubila, a implinit un an de cand este distribuita pe piata autohtona. In acest moment Beauty Water Q 10 este distribuita in aproximativ 100 de locuri din Bucuresti si din tara.

Comunicat de presa

Daca in prima luna de la aparitia sa in Romania Beauty Water Q10 putea fi gasita doar in 6 locuri din Bucuresti, dupa un an de zile produsul este distribuit in Bucuresti, dar si in tara in peste 100 de locuri. Bautura poate fi gasita in Bucuresti atat in amplasamente premium cum ar fi World Class, Stejari Country Club sau lantul de farmacii HelpNet cat si in spa-uri, saloane de infrumusetare, cafenele, centre fitness sau supermarket-uri.

Cat priveste distributia nationala, Beauty Water Q10 poate fi gasita si in Buzau, Iasi, Ploiesti, Cluj-Napoca, Calarasi, Caraa- Severin, Pitesti, Timisoara sau Ilfov (Corbeanca, Voluntari) , precum si in lantul de benzinarii SOCCAR, benzinarii cu acoperire nationala.

In primele 6 luni de la aparitia in Romania Beauty Water Q10 a fost imbogatita cu suc natural de grapefruit in proportie de 3% pastrandu-se ingredientele pe care bautura le continea deja, respectiv conezima Q10 in varianta solubila si vitamina E. Cu toate acestea, aportul caloric al Beauty Water Q10 se pastreaza scazut, doza de 250 ml avand 47,25 kcal. In plus bautura este necarbogazoasa.

Citește și:

Beauty Water Q10 este un supliment natural cu proprietati deosebite, dovedite stiintific si premiate pentru inovatie la Premiile Globale pentru Bautura din 2011. De asemenea proprietatile medicale ale coenzimei Q10, dovedite de studii stiintifice, sunt garantate si de lanturile de farmacii in care este distribuita bautura.

Produsul este unic in domeniul bauturilor wellness si este destinat in principal femeilor si barbatilor cu varsta peste 30 de ani, insa poate fi consumata de toti cei care tin la sanatatea si frumusetea lor.

"Beauty Water Q10, dupa un an, inseamna pentru noi mai mult decat un business. Inseamna un amestec de emotii, optimism si credinta in puterea acestui brand si in beneficiile reale pe care le ofera. Inca de la inceput ne-am propus sa facem lucruri frumoase, nu numai sa vindem un produs. De aceea ne-am gandit la un program de responsabilitate sociala (www.beautymaker.ro) care sa ii aduca pe consumatorii nostri, atat femei cat si barbati, mai aproape de tendinta secolului XXI, aceea ca frumusetea vine din interior. Si pentru ca toata filosofia produsului nostru face apel la ideea de viitor, in urmatorii ani ne propunem sa aducem ideea tineretii durabile aproape de cat mai multi romani", a declarat Narcisa Vlad, General Manager si Asociate partener Beauty Water Q10 Romania.

Citește și:

Prima bautura wellness din Romania este imbuteliata in sticle de 250 ml, din aluminiu, garantand astfel protectie pentru sensibilitatea la lumina a coenzimei Q10. O sticla de Beauty Water Q10 contine 30 mg de conzima Q10 si 50% vitamina E, ambele recomandate spre a fi consumate zilnic.

Sursa foto prima pagina: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.