Setari Cookie-uri

S-a deschis Mirrors Beauty Salon!

Mirrors Beauty Salon si-a deschis oficial portile in locatia din Bulevardul Carol nr 68, miercuri seara, printr-o petrecere inaugurala sofisticata, cu gustari organice si deserturi libaneze, valuri de sampanie si invitati de seama.

Comuicat de presa

Evenimentul a fost sarbatorit de Andreea Dumea, owner Mirrors Beauty Salon, si echipa ei de profesionisti impreuna cu Nico, Alessia, Sonia Trifan, Monica Ghiurco, Cristina Soloc, Monica Colceriu, Rafael - solistul trupei Iris, Claudia Ghitulescu, Tara si Emma Stefan.

VIP-urile, jurnalistii si invitatii speciali ai evenimentului au putut testa produsele bio folosite in salon si au asistat la demonstratii ale tratamentelor exclusiviste. Impachetarile cu ciocolata si aur au fost preferatele Soniei Trifan si ale cantaretei Tara Holtea, in timp ce Nico si prezentatoarea TVR Cristina Soloc au incercat oja parfumata, cea mai fierbinte aparitie in materie de beauty trend. Tot manichiura a fost si preferata Claudiei Ghitulescu, artista punandu-si pentru prima oara gel pe unghii in cadrul evenimentului.

Citește și:

Doamna de aur a stirilor TVR, Monica Ghiurco si nonconformista Alessia au testat masajul terapeutic si reflexo-terapia, iar Rafael, solistul Iris, si-a lasat parul lung pe mana stilistilor. Prezentatoarea Monica Colceriu a fost impresionata de tratamentele cu celule stem si venin de sarpe pe care vrea sa le incerce. In schimb, partenera de scena a lui Tavi Colen, Emma Stefan, s-a rezumat la relexo-terapie in talpi si palme.

Mirrors ofera o gama completa de servicii de infrumusetare faciale, corporale si pentru par, oferind in plus o serie de tratamente si produse exclusiviste precum manichiura spa cu oja parfumata, epilare pe baza de zahar, impachetari cu pudra de aur, ionizare cu fructe ori tratamente cu celule stem si venin de sarpe. Politica salonului este de a oferi "affordable luxury" prin mentinerea serviciilor la standarde inalte cu preturi accesibile. Serviciile de calitate, tehnologia de ultima generatie, produsele bio utilizate si personalul certificat la institute de frumusete prestigioase pozitioneaza Mirrors Beauty Salon in clasa premium.

Citește și:

Salonul din Bulevardul Carol este prima locatie a Mirrors Beauty, o companie activa si in plina expansiune, ce are un plan ambitios de dezvoltare pentru anii urmatori, sperand ca va cuceri publicul feminin si nu numai, cu serviciile sale de calitate. Convingerea lor este ca poti sa fii si sanatos, si frumos in acelasi timp, insa doar atunci cand te lasi pe mana unor adevarati profesionisti.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.