Setari Cookie-uri

Excelenta in parfumerie

In unele cazuri, o adevarata aventura se poate ascunde in spatele unei simple adrese

Comunicat de presa

In unele cazuri, o adevarata aventura se poate ascunde in spatele unei simple adrese...34 boulevard Saint Germain a reprezentat punctul de pornire si sursa infinita de inspiratie si creativitate pentru fondatorii Casei diptyque. Un loc iesit din comun, unde pasiunea, creativitatea si arta se imbina pentru a evidentia spiritul nomadic, rafinat si inclinatia catre ingrediente de cea mai buna calitate si tehnologie.

Esenta si spiritul creator al 34 boulevard Saint Germain au fost a "incapsulate" in aromele pentru corp si ambient din colectia cu acelasi nume. Multiplele fatete caracterizate de modernitate si stralucire ale colectiei 34 boulevard Saint Germain se imbina pentru a cultiva excelenta in parfumerie. Notele citrice, picante si proaspete confera un aer linistitor si atemporal, potrivit pentru sezonul cald.

Citește și:

Si pentru a evidentia calitatea si rafinamentul produselor acestei colectii, in 2014, in cadrul decernarii Premiilor CosmetiqueMag, premiul pentru "Cel mai bun parfum de nisa" a revenit creatiei diptique L'Eau du Trente-Quatre, in timp ce Dieline Awards 2014 a decernat creatiei exclusiviste diptyque - Un air de diptyque - premiul pentru cel mai bun produs in categoria "Ingrijire personala, Gradina si Casa".

Colectia diptique 34 boulevard Saint Germain este disponibila in exclusivitate in Beautik Haute Parfumerie.

Sursa foto interior: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.