Setari Cookie-uri

Boutique-ul online al parfumurilor de lux

Femeile adora sa fie invaluite in mister, iar printre armele sale secrete, cu siguranta, se regaseste parfumul.

Comunicat de presa

Femeile adora sa fie invaluite in mister, iar printre armele sale secrete, cu siguranta, se regaseste parfumul. Mai mult decat un simplu accesoriu, parfumul o reprezinta in totalitate, captandu-i energia si emotiile, pentru a le reda celor din jur intr-un iz caracteristic. Pentru femeile care adora parfumurile de lux, boutique-ul online myFragrance.ro aduce in exclusivitate o selectie de nisa a celor mai exotice arome puse in valoare de sticlute de parfumuri de colectie. Luna iulie este dedicata miresmelor inspirate de adoratii trandafiri sau puterea chipurilor regale, carora myFragrance.ro le dedica doua saptamani de reduceri imbibate in esente incandescente.

O femeie stie ca parfumul trebuie adaptat in functie de momentul zilei, de starea de spirit, de evenimentul la care participa, de anotimp si mai ales, in functie de propria sa personalitate. Femeia de succes, femeia mama, femeia sotie, femeia prietena, femeia sora se simte implinita la fiecare aplicare a parfumurilor pe piele si stie ca acesta ii completeaza si ii desavarseste tinuta indiferent de situatie.

Citește și:

myFragrance.ro a pregatit o selectie de parfumuri "bijuterii" dedicate tuturor femeilor, ce isi pot incanta simturile cu parfumurile de tradafiri si cele regale, la discount-uri generoase de pana la 35%. Toate parfumurile din boutique-ul online MyFragrance dispun de certificate de originalitate, astfel pasionatii aromelor de lux se pot bucura de propunerile celor mai mari case de parfumuri din lume.

Tendintele marilor case de parfumuri dezvaluie pentru anul acesta arome noi, imbinate cu notele acide sau esentele inspirate din bogatia gradinilor de trandafiri. Daca in urma cu 4.000 de ani parfumurile erau folosite de catre preoti pentru a aduce ofranda zeilor, in prezent acestea sunt folosite pentru a contura si evidentia personalitatea celui care il poarta. myFragrance.ro, boutique-ul online de parfumuri si produse cosmetice exclusiviste, lanseaza saptamana discounturilor pentru parfumurile regale si cele cu arome de trandafiri.

Citește și:

Labirintul gradinilor de trandafiri

Parfumurile preferate in sezonul calduros sunt, bineinteles, cele florale, ce ofera un plus de prospetime, eleganta si feminitate. myFragrance.ro ofera un discount de 30% pentru toate parfumurile de trandafir in perioada 30 iunie - 6 iulie.

Infiintata acum nu mai putin de 260 de ani, in 1747, Casa Galimard se mandreste astazi cu statutul de cea mai veche dintre casele de parfumieri din Franta. Cu dragoste pentru arta parfumului, cu respect pentru istoria familiei si cu stiinta gusturilor contemporane, parfumierii Galimard de astazi au reusit sa dea o noua viata formulelor perfectionate de-a lungul secolelor si sa creeze, din nou, adevarate opere de arta.

A Contre Jour (100ml, 399 lei) confera pielii tale o senzatie de proaspat si verde, prin aromele de iris, chihlimbar si lemn de cedru, invaluite in notele fine de frezie si trandafir. Pentru femeile vesnic indragostite, parfumul Evie (30ml, 249 lei) este accesoriul ideal care o invaluie in aroma subtila a fructelor de vara, infasurate in note de crin elegant si trandafir dulce, mangaiate de nuante fine de ambra si vanilie.

Citește și:

Un voal de coacaze negre, grapefruit rafinat si trandafiri va invalui femeia ce poarta parfumul Journal Intime (100ml, 399 lei), o oda adusa de faimoasa casa de parfumuri Galimard. Baza dezvaluie notele fine de mure, mosc si lemn de santal, care ofera acestui parfum frantuzesc o semnatura subtila, proaspata de fructe.

Atingerea nobila a parfumurilor regale

Inspirate de domeniile regale, parfumurile regale capteaza esenta fiecarui oras marcat de placerile familiilor regale. Parfumuri din gama Romea d’Ameor dedicate saptamanii regale, beneficiaza de un discount de 35% in perioada 7-13 iulie.

Romea D'Ameor, numele parfumului care te face regina, este o anagrama a doua cuvinte: amore (dragoste in limba italiana) si arome (cuvant ce semnifica parfum in limba franceza). Povestile spuse de aceste parfumuri te transpun imediat intr-o lume magica, te vrajesc si te fac sa visezi la Taj Mahal, Venetia, Versailles. Mai mult, chiar si sticla fiecarui parfum este o bijuterie in sine si poate spune o poveste pentru orice colectionar.

Citește și:

    The Secret Heroines of The Tsar (100ml, 439 lei), unul dintre parfumurile regale MyFragrance.ro, pune in valoare femeia increzatoare in propriile forte, invaluita in aroma suava a serbetul de lamaie, ce ofera prospetime, in timp ce magnolia, lemnul de santal si patchouly o transpun intr-o stare de magie si feminitate.

    The Princesses of Venice (100ml, 439 lei) aduce mai aproape de sufletul femeii fastuosul Carnaval de la Venezia, un parfum ce se impune prin aroma dulce a coacazelor negre si puterea florilor de portocal, alaturate iasomiei, lemnului de santal, florilor de iris, dar si notelor lemnoase de mosc si ambra.

    Taj Mahal-ul este un adevarat paradis pe pamant, iar dragostea Imparatului Shah pentru sotia sa, Mumtaz Mahal, cu ajutorul caruia a fost construit somptuosul palat este captata in parfumul The Taj Mahal’s Eternal Love (100ml, 439 lei). Parfumul a fost creat la porunca regelui, ce dorea sa intruchipeze fiecare amintire fericita alaturi de sotia sa, astfel gradinile luxuriante din jurul palatului si esentele rare de lemn pretios au fost imbinate armonios intr-un parfum idilic.

    Citește și:

      Vizionare placuta


      Kudika
      7 Iulie 2014
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.