Setari Cookie-uri

Fii cu stil chiar si in zilele de vara cele mai toride!

Colectiile de vara Eden Park, pe care le poti gasi acum in Baneasa Shopping City cu un discount de 50%, sunt extrem de chic, cu o nota de sport, ideale pentru o vara rafinata.

Comunicat de presa

Eden Park este recunscut la nivel international pentru hainele sale chic cu inspiratie sport, iar colectia primavara-vara 2014 ramane fidela stilului care a consacrat brandul de peste 25 ani. Mai mult ca niciodata, colectia a fost creata bazandu-ne pe autenticitate, calitate, longevitate si diversitate. Colectia este bogata si variaza de la piesele esentiale pana la piesele de baza reinterpretate.

Atentia se focuseaza pe detalii si culori, fara a uita sa includa valorile si ADN-ul brandului, care sunt prezente in fiecare colectie. Sezonul acesta, colectia este estivala, imbinand accentele de pamant cu cele de coasta si lumile sporturilor de rugby, baseball si yachting. Aceste teme se axeaza pe estetic, atentie la detalii si culori.

Paleta de culori ofera un spectru de culori clasice si de vara, incluzand bleu si roz, dar si galben si kaki. Inspiratia sportiva se reflecta in modelele cu dungi si in detaliile din cusatura. Detaliile grafice au un look vintage, care dau senzatia ca au fost decolorate de soare sau ca au fost purtate in bataia valurilor marii.

Citește și:

Elementele grafice mari sunt imbinate cu motive grafice indraznete si jucause. Bumbacul si tesaturile utilizate reamintesc de calatoriile pe mare si adauga un pic de lejeritate colectiei. Colectia de primavara-vara 2014 este formata din patru game si reprezinta o viziune ampla a stilului francez "Preppy", oferind a varietate mare de piese esentiale si trendy.

Capsula Casual Sport este inima brandului si ramane fidela originilor sale. Ea intruneste piesele esentiale din lumea rugby-ului, asa cum sunt piesele din jersey cu dungi, dar si alte piese care au fost concepute de Eden Park inca de la aparitia brandului, asa cum sunt bluzele din jersey brodat, tricourile polo brodate sau sacourile din jersey.

Capsula Casual Vintage a luat nastere din Casual Sport si reinterpreteaza gama prin mixarea valorilor din rugby cu cele din baseball. Piesele sunt lucrate cu atentie la detalii, folosind culori contrastante si material diferite. Paleta de culori este mai dechisa si aduce un strop de vara in colectie.

Citește și:

Colectia Casual Town este realizata din piese-capsula care imbina tinutele sportive cu cele formale. Stilul este chic si relaxat.

Capsula Casual Club completeaza colectia reinterpretand cele mai noi trenduri in vestimentatia masculina cu stilul relaxat. Paleta de culori contribuie la acest look sobru si rafinat. Varietatea de motive utilizate asa cum sunt cele florale, printurile, punctele (in forma ovala, asa cum este mingea de rugby) si printurile camuflaj sunt mixate elegant in tesaturi, pentru a crea un look contemporan.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.